ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου, 2017 - 11:00
ΕΝΑΡΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Πρώτη Κυριακή με ανοιχτά καταστήματα για την χριστουγεννιάτικη αγορά

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Χριστούγεννα
Καταστήματα
Εμπορικός Σύλλογος

Γιώργος Κασάπης αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου: Μήνας που γεννά ελπίδες αύξησης τζίρου ο Δεκέμβριος για τους εμπόρους 


Ανοιχτά πρωί-απόγευμα τις καθημερινές τα καταστήματα της Κομοτηνής 

Δήμητρα Συμεωνίδου

Μήνας που γεννά ελπίδες αύξησης τζίρου είναι ο Δεκέμβριος για τους εμπόρους της πόλης. Το εορταστικό ωράριο στην αγορά της Κομοτηνής τίθεται σε εφαρμογή από αύριο Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, με τον αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργο Κασάπη να δίνει το μήνυμα "Ο εμπορικός κόσμος έχει ετοιμαστεί, έχει φορέσει τα καλά του, έχουμε στολίσει όλοι τα καταστήματά μας, είναι πανέμορφα με τις βιτρίνες τους, μένει τώρα η διάθεση του καταναλωτή που και αυτή υπάρχει, γιορτινές ημέρες έρχονται, δώρα ανταλλάσουμε σίγουρα θα υπάρχει καλή ροή της δουλειάς". Κατά τον ίδιο ο μήνας που διανύουμε "είναι ένας μήνας στον οποίον συνήθως ο έμπορος ακουμπάει πολλές ελπίδες. Άλλωστε και για εμάς υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις, πρέπει να δώσουμε στο προσωπικό μας το δώρο που δικαιούται και γενικότερα επειδή τελειώνει η χρονιά έχουμε πολλές υποχρεώσεις".


Τα καταστήματα στην πόλη της Κομοτηνής, σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο για την περίοδο των Χριστουγέννων που έδωσε στη δημοσιότητα ο Εμπορικός Σύλλογος θα ανοίξουν τρεις Κυριακές – την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, την παραμονή των Χριστουγέννων και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς-  με ωράριο από τις 11.00 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι. Ανήμερα και δεύτερη μέρα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά ενώ τις καθημερινές για την εορταστική περίοδο τα καταστήματα της πόλης θα είναι ανοιχτά πρωί και απόγευμα με ωράριο για το πρωί από τις 8.30 έως τις 2.30 το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα μέχρι τις 9.00 το βράδυ.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Καλά μας τα είπε ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας από την Κομοτηνή,  ότι το μεταναστευτικό οφείλεται βέβαια σε πολέμους, φτώχεια και  διεφθαρμένες καταστάσεις, σε χώρες της Ασίας κ