ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 8 Ιουλίου, 2017 - 11:00
ΝΟΝΟΣ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

Το πνευματικό παιδί του Παναγιώτη Λιαργκόβα από την Κομοτηνή

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κομοτηνή
Εκκλησία
Βάφτιση

Η βάφτιση της Ελευθερίας Δερμάτη  έγινε στην Τρίπολη 


Περήφανη γιαγιά, η συμπολίτισσά μας Ελευθερία (Έλφη) Γεμενετζή, της οποίας το όνομα έλαβε η νεοφώτιστη

Ένα γερό θεμέλιο στην σχέση του με την Κομοτηνή έβαλε ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή των Ελλήνων Παναγιώτης Λιαργκόβας. Έγινε ο πνευματικός πατέρας της μικρής Ελευθερίας Δερμάτη, που ζει στην Τρίπολη και κατάγεται από την Κομοτηνή.

Πρόκειται για το τρίτο παιδί της οικογένειας του Ζαχαρία Δερμάτη και της Ιωάννας Γεμενετζή. Η οικογένεια ζει στην Τρίπολη όπου δραστηριοποιείται ο πατέρας της νεοφώτιστης, διδάσκοντας πληροφορική στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Εκεί έγινε η γνωριμία του με τον κο Λιαργκόβα και η φιλική σχέση απέκτησε πλέον πιο επίσημο χαρακτήρα, όταν ο δεύτερος δέχτηκε να βαφτίσει το τρίτο παιδί της οικογένειας Δερμάτη-Γεμενετζή μαζί με την σύζυγό του Χρύσα. 


Στις 25 Ιουνίου στο ναό Αγίου Γεωργίου σε υψόμετρο 1.000 μέτρων στην περιοχή της Τρίπολης έγινε η τελετή και φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει η περήφανη γιαγιά, η συμπολίτισσά μας Ελευθερία (Έλφη) Γεμενετζή, της οποίας το όνομα έλαβε η νεοφώτιστη. Η γιαγιά έκλαψε περισσότερο από την νεοφώτιστη, αφού τελευταία στιγμή έμαθε ότι το όνομά της θα λάβει η εγγονή της. Την έκπληξη αυτή της επεφύλαξαν η κόρη της με τον γαμπρό της. Εκεί φυσικά και οι άλλοι ευτυχισμένοι παππούδες Αναστάσιος Δερμάτης και Νικολέτα Δερμάτη και δεκάδες καλεσμένοι, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας.


Την μικρή καμάρωσαν στην τελετή βάφτιση όλοι οι καλεσμένοι δίνοντας τις ευχές τους στην οικογένεια και στα δύο μεγαλύτερα αδέρφιά της τον Αναστάσιο και τον Γεώργιο.


Ακολούθησε ένα όμορφο γλέντι με ζωντανή μουσική, καλό φαγητό και ωραίες στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες. Να είναι γερή και με το όνομα!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πληθαίνουν τα σενάρια για πολλαπλές κάλπες στις 26 Μαΐου, που αυτό βέβαια θα το εκτιμήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του,  εξετάζοντας τα δεδομένα, τις δικές τους  δημοσκοπήσεις, αλλά και τα  μ