ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου, 2017 - 11:00
ΔΙΟΔΙΑ ΜΕΣΤΗΣ

Πληροφορίες θέλουν την έναρξη των διοδίων τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
διόδια
Μέστη

Αυτό επικαλείται επικεφαλής δημοτικής παράταξης της Αλεξανδρούπολης 

Στις 18 Δεκεμβρίου προσδιορίζεται η έναρξη λειτουργίας του σταθμού διοδίων της Μέστης στα όρια των νομών Έβρου και Ροδόπης, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΣΑ» από την Αλεξανδρούπολη, Παύλος Μιχαηλίδης. 
Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στο facebook ο κος Μιχαηλίδης, χθες πέρασε από σημείο και είδε εκεί συγκεντρωμένους τους μελλοντικούς εργαζόμενους του σταθμού και ερωτώντας τους πότε αυτός θα τεθεί σε λειτουργία, πήρε την απάντηση ότι αυτό θα συμβεί τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου. 
Σε κάθε περίπτωση, να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα η ηλεκτρονική πλατφόρμα στην οποία θα κάνουν τις αιτήσεις τους όσοι δικαιούνται απαλλαγής από την πληρωμή στα διόδια. Την ίδια ώρα παραμένει άγνωστο το αν τελικά «συμφώνησαν» το υπουργείο Υποδομών και το ΤΑΙΠΕΔ για το ποιες κατηγορίες πολιτών θα απαλλάσσονται από την υποχρέωση πληρωμής.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν από δύο  ημέρες άρχισε να ειδοποιεί τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, αλλά και τους προέδρους και τα τοπικά συμβούλια,  ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, προκειμένου να τους ανακοινώσει