ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου, 2018 - 11:00
Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΩΝ

Παρεμβάσεις που κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα στην πόλη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δήμος Κομοτηνής
Έργα
καθημερινότητα
Πολίτες

Τοποθετήθηκαν παγκάκια επί της οδού Παπανδρέου κοντά στο  Πανθρακικό Στάδιο

Δήμητρα Συμεωνίδου

Παρεμβάσεις που κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα στην πόλη καταγράψαμε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου σε μία γειτονιά την οποία επιλέγουν πολλοί δημότες για να περπατήσουν και να αθληθούν. Επί της οδού Παπανδρέου σε απόσταση αναπνοής από το Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής εντοπίσαμε τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Υποδομών και Πολεοδομίας Ιωάννη Μουρτίδη και εργαζομένους της Διεύθυνσης να πραγματοποιούν εργασίες για να τοποθετήσουν παγκάκια επί του πεζοδρομίου. Διατυπώθηκαν αιτήματα εκ μέρους δημοτών, μας πληροφορεί ο κος Μουρτίδης γνωρίζοντας και ο ίδιος ότι στον συγκεκριμένο δρόμο περπατούν καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας που έχουν προορισμό το στάδιο.

"Θα βάλουμε τρία παγκάκια τόσο για τους περιπατητές, όσο και για τους ανθρώπους τρίτης ηλικίας ανάμεσα στα δένδρα, ώστε οποιαδήποτε ώρα και στιγμή κι αν κουραστούν να μπορούν να ξαποσταίνουν και να απολαμβάνουν τη δροσιά των δένδρων τους θερινούς μήνες". 


Αυτές οι μικρές παρεμβάσεις μπορούν να κάνουν τη ζωή στην πόλη καλύτερη, παρατηρεί ο κος Μουρτίδης και ανταποκρίνεται σε αίτημα πολιτών. 


Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Υποδομών και Πολεοδομίας εργάζεται, επίσης, αυτό το χρονικό διάστημα στην κατεύθυνση υλοποίησης έργων πρασίνου στην πόλη της Κομοτηνής. "Θα δείτε τους επόμενους μήνες και στο κέντρο της πόλης και σε κάποιες οδούς, όπου έχει γίνει η σχετική έρευνα, θα δημιουργήσουμε περισσότερο πράσινο, θα γίνει δενδροφύτευση, με στόχο να δώσουμε μία άλλη εικόνα μέσα στην πόλη". 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Εντύπωση μας κάνει το γεγονός, ότι ενώ η κυβέρνηση και τα στελέχη της ήταν που πρωτοστατούσαν άλλοτε  στα κινήματα εναντίον των διοδίων,  στους πλειστηριασμούς,   στα συλλαλητήρια,  στους αγώνες και στις πορ

Ημερολόγιο