ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 17 Ιουνίου, 2017 - 11:00
ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Παιχνίδι ...survivor στις Καγκέλες

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Καγκέλες
Survivor
Fitness Ghetto Club Κομοτηνής

Διοργανώθηκε από το Fitness Ghetto Club Κομοτηνή

Με αφορμή την τηλεοπτική επικαιρότητα αλλά και την καλοκαιρινή πραγματικότητα, οι υπεύθυνοι γυμναστές του Fitness Ghetto Club Κομοτηνής συνδύασαν διασκέδαση, γυμναστική, συναγωνισμό και φυσικά τον ήλιο και τις θάλασσες της Ροδόπης μας.


Έτσι, έφτιαξαν μια πίστα ...Survivor στην παραλία Καγκέλες Μαρώνειας, και πρόσφεραν όλα τα παραπάνω σε πολλούς συμμετέχοντες. Πιο συγκεκριμένα, πλάι στο κύμα, περίπου 60 διαγωνιζόμενοι, χωρισμένοι σε ζευγάρια, έτρεξαν, ξεπέρασαν τα εμπόδια κι ανανέωσαν το "ραντεβού" για τα τέλη του ίδιου μήνα, όπου το επιτυχημένο εγχείρημα θα επαναληφθεί.


"Παιχνίδια ...survivor στην άμμο, που απαιτούσαν φυσική κατάσταση αλλά και "επέβαλλαν" τη διασκέδαση", μας πληροφορεί σχετικά ο Γιάννης Μπολάνος, συνιδιοκτήτης του Fitness Ghetto Club Κομοτηνής και συνεχίζει: "Είχαμε βάλει ασκήσεις ισορροπίας, τρέξιμο, αντοχή, και γενικά ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Γι' αυτό αποφασίσαμε να διοργανώσουμε έναν ακόμη διασκεδαστικό αγώνα, λογικά στα τέλη του Ιούνη".


Εκτός από διασκέδαση, ο αγώνας περιελάμβανε και διάφορα δώρα. Έτσι, το πρώτο ζευγάρι κέρδισε από δύο δίμηνες συνδρομές στο γυμναστήριο επί της Νικολάου Ζωίδη, αλλά και ρούχα αξίας 80 ευρώ και ένα μπουκάλι σε γνωστό μαγαζί, ενώ οι δεύτεροι κέρδισαν επίσης από ένα μπουκάλι σε διαφορετικό μαγαζί. Οι πρώτες μεταξύ γυναικών "δραπέτευσαν" με δωροεπιταγή 100 ευρώ από αλυσίδα αθλητικών ρούχων και εξοπλισμού.


Με αυτό τον τρόπο, στο γυμναστήριο κάνουν την άθληση "ένα" με το παιχνίδι! Εκτός από την ...παραλία, όμως, οι άνθρωποι του ghetto, αυτές τις ημέρες βρίσκονται στο Βόλο, προκειμένου να διαγωνιστούν σε πανελλήνιους αγώνες, σε δοκιμασίες σε νερό, στίβο, βάρη. Χωρισμένοι σε ζευγάρια οι Γιάννης Μπολάνος- Εμρέ Κιασήφ, Γιώργος Μπάτζιος- Γιάννης Θεοδοσίου, Κώστας Κονδυλάκης- Μάρκος Κονδυλάκης, Δανάη Βέρου- Νικολέτα Αλεφραγκή, αλλά και στο ατομικό ο Γιάννης Τιρπερής, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αεικίνητος ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς,  γνώστης  βέβαια των προβλημάτων της αγοράς, με δυναμική παρουσία, αλλά και σκληρός διαπραγματευτής για τα προβλήματα των επαγγελματιών, σε κεντρικό επίπεδο

Ημερολόγιο