ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 28 Ιουλίου, 2017 - 11:00
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Όσοι ξαγρυπνούν για την υγεία μας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σισμανόγλειο Κομοτηνής
Γιώργος Φιλιππίδης
Βραβεύσεις

Πολλοί μπορεί να έχουν αρνητική εικόνα για το Νοσοκομείο, όμως οι εργαζόμενοί του υπερβαίνουν εαυτούς για να ξεπεράσουν υποστελέχωση και ελλείψεις

Για πρώτη φορά οι βραβεύσεις, τις 'έφερε' ο διοικητής Γιώργος Φιλιππίδης

Διονύσης Βοργιάς

"Ήθος, ζήλος, συναδελφικότητα, συνεργασία. Αυτά τα στοιχεία δένουν μια ομάδα. Ο έπαινος είναι μόνο μια ηθική ανταμοιβή, ένα κίνητρο, για όσους δίνουν το κάτι παραπάνω από όσα υποχρεούνται σε αυτή την ομάδα", είπε χθες το πρωί ο διοικητής του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής, Γιώργος Φιλιππίδης, απευθυνόμενος στους εργαζομένους.
 Ο κ. Φιλιππίδης 'έκλεισε' έναν χρόνο στο 'τιμόνι' του νοσοκομείου και στη θητεία του έχουν γίνει βήματα προόδου, όπως η ένταξη στο ΕΣΠΑ για νέο εξοπλισμό 3,5 εκ ευρώ, κάποιες προσλήψεις μόνιμων εργαζομένων κ.ά.

Όπως λέει ο ίδιος όμως, "δεν είναι τόσο ο αριθμός μας ή η επιστημονική κατάρτιση, όσο το πρόσωπό μας προς την κοινωνία και τους πολίτες. Ακόμη και σε περιστατικά που δεν εξελίσσονται καλά, ο κόσμος αντιλαμβάνεται τις προσπάθειες του νοσοκομείου. Αυτό είναι το συγκριτικό μας πλεονέκτημα, σε σχέση με τα άλλα νοσοκομεία, τα οποία μπορεί να έχουν καλύτερες εγκαταστάσεις". 


"Έπαινο αξίζουν όλοι, αλλά με δυσκολία επιλέξαμε τους βραβευθέντες", ανέδειξε ο διοικητής και στη συνέχεια τιμήθηκαν τα εξής πρόσωπα: 


1. Δρ. Παπαναστασίου Σοφία, διευθύντρια των ΤΕΠ του Γ.Ν. Κομοτηνής, την απονομή έκανε ο διοικητής του Γ.Ν. Κομοτηνής Γεώργιος Φιλιππίδης.

2. Δρ. Μπόργκι Λουίζα, διευθύντρια Γενικής Ιατρικής, την απονομή έκανε ο διοικητής του Γ.Ν. Κομοτηνής Γεώργιος Φιλιππίδης.

3. Σπανό Ιωάννη, προϊστάμενο του Τμήματος Πληροφορικής, την απονομή έκανε ο διοικητικός διευθυντής του Γ.Ν. Κομοτηνής Ευάγγελος Πολιτειάδης.

4. Μιχαηλίδη Παναγιώτη, υπάλληλο ΠΕ Πληροφορικής, την απονομή έκανε ο διοικητικός διευθυντής του Γ.Ν. Κομοτηνής Ευάγγελος Πολιτειάδης.

5. Ιγνατιάδου Αθανασία, προϊσταμένη Παθολογικού Τομέα την απονομή έκανε ο διοικητής του Γ.Ν. Κομοτηνής Γεώργιος Φιλιππίδης.

6. Γεωργιάδου Μαρία, προϊσταμένη Μαιευτικής Κλινικής, την απονομή έκανε η τομεάρχης Παθολογικού Τομέα Αθανασία Ιγνατιάδου. 

7. Χαλήλ Χασάν Σεβγκή, ΠΕ νοσηλευτικής, την απονομή έκανε ο διοικητής του Γ.Ν. Κομοτηνής Γεώργιος Φιλιππίδης.

8. Οτζάν Εμίν, ΤΕ νοσηλευτικής, την απονομή έκανε το μέλος του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής Μαρία Μαγγάλου. 

9. Οσμάν Σεζγκίν, ΤΕ νοσηλευτικής, την απονομή έκανε ο διοικητής του Γ.Ν. Κομοτηνής Γεώργιος Φιλιππίδης.

10. Ευστρατιάδου Άννα, ΔΕ βοηθών νοσοκόμων, την απονομή έκανε ο διοικητής του Γ.Ν. Κομοτηνής Γεώργιος Φιλιππίδης. Για τη κα Ευστριάδου θα γίνει ξεχωριστή αναφορά στην αυριανή έκδοση, καθώς η ιστορία της αξίζει να ακουστεί.

11. Πετρίδου Ελένη, ΥΕ βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού (νοσοκόμα), την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Κοσμάς Φιλιππίδης.

12. Αντωνιάδη Φώτη, ταμία Γ.Ν. Κομοτηνής, την απονομή έκανε ο διοικητικός διευθυντής του Γ.Ν. Κομοτηνής Ευάγγελος Πολιτειάδης.

13. Δημούδη Παύλο, ΔΕ εμφανιστών-χειριστών ιατρικών συσκευών, την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Αλέξανδρος Σπανός.

14. 15. Ξεχωριστή περίπτωση αποτελούν δυο βραβευθέντες, που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, και το αίτημά τους έγινε σεβαστό, καθότι κατά την άποψή τους η προσφορά γίνεται ανώνυμα και οι ίδιοι κάνουν απλώς τη δουλειά τους, την οποία έδωσαν όρκο να υπηρετήσουν. 


Ένα μεγάλο μπράβο στους δεκαπέντε, αλλά και σε όσους ξαγρυπνούν για να ζούμε.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Συνεδρίασε το εθνικό συμβούλιο ασφαλείας της Τουρκίας που ασχολήθηκε με τα δικαιώματα τους όπως τα αντιλαμβάνονται,  στο Αιγαίο και στην Κύπρο και έδωσε το πράσινο φως στον Ερντογάν  να τα υπερασπιστεί,  κάν