ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2017 - 11:00
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Ο σύλλογος δημοτικών υπαλλήλων Ροδόπης για την ημέρα δράσης και ενημέρωσης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΔΕΔΥ
ΠΟΕ-ΟΤΑ
Αξιολόγηση

Ενημέρωση σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον χώρο του δημαρχείου Κομοτηνής 

Με απόφαση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. η Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 έχει οριστεί ως ημέρα δράσης και ενημέρωσης των εργαζομένων για την προσχηματική, όπως την χαρακτηρίζουν, αξιολόγηση που περιλαμβάνει συμβολικές καταλήψεις και αποκλεισμούς κτιρίων, γενικές συνελεύσεις, συσκέψεις και συγκεντρώσεις στους Δήμους. "Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. συνεχίζει την απεργία - αποχή και απαντά στην «ντροπολογία Γεροβασίλη», με την οποία η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. επιχειρεί να στήσει και με τη βούλα του Νόμου απεργοσπαστικό μηχανισμό, ικανοποιώντας τις ορέξεις των δανειστών που θέλουν κατάργηση συνδικαλιστικών κατακτήσεων και δικαιωμάτων και επιβολή ποινών σε όσους συμμετέχοντας στις συλλογικές αποφάσεις των Συνδικάτων, απεργούν". 
Το διοικητικό συμβούλιο του ενιαίου συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων Ροδόπης καλεί τα τοπικά ΜΜΕ στον χώρο του δημαρχείου Κομοτηνής στις 12 το μεσημέρι σήμερα προκειμένου να γίνει ευρεία ενημέρωση πάνω στο θέμα.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αναφερθήκαμε χθες στο Ιεροσπουδαστήριο της Κομοτηνής και την συνεχιζόμενη κατάληψη από τους μαθητές εδώ και καιρό,  που διαμαρτύρονται για την μείωση της διδασκαλίας των μαθημάτων στη μητρική γλώσσα και στα