ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2017 - 11:00
ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε στάση στο περίπτερο του ΔΠΘ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΕΘ
Έκθεση
Σάκης Ρουβάς
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Παρών ο αν. πρύτανη Φώτης Μάρης, ενδιαφέρον για το έργο της αν. καθηγήτριας Ιστολογίας-Εμβρυολογίας της Ιατρικής του Δ.Π.Θ. Μαρίας Λαμπροπούλου

Τράβηξε τα βλέμματα και τα φλας ο Σάκης Ρουβάς στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα ως αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» και του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», του οποίου και θα είναι ο πρώτος επίσημος εθελοντής δότης, προκειμένου να βοηθήσει να καταρριφθεί το ρεκόρ εγγραφής εθελοντών δοτών μυελού των οστών σε μία μέρα.


Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου περιηγήθηκε στα περίπτερα της ΔΕΘ και βρέθηκε, μάλιστα και στο περίπτερο του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Έκανε στάση και παρόντος του αναπληρωτή πρύτανη Φώτη Μάρη περιηγήθηκε μαθαίνοντας για τις δράσεις του πανεπιστημίου, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το έργο της αν. καθηγήτριας Ιστολογίας-Εμβρυολογίας της Ιατρικής του Δ.Π.Θ. Μαρίας Λαμπροπούλου.

Η κα Λαμπροπούλου καθ΄ όλη την διάρκεια της 82ης ΔΕΘ, παρουσίαζε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο την έκθεση ιστολογικής εικόνας με έργα της.

Ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να μάθει περισσότερα πράγματα και δεν δίστασε να σκύψει πάνω από το μικροσκόπιο που υπήρχε στο περίπτερο του πανεπιστημίου της Θράκης. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αφού εξέφρασαν τις αντιρρήσεις  και τους προβληματισμούς τους οι σύμβουλοι,  μετά την απόφαση του δημάρχου να μην θέσει εκ  νέου υποψηφιότητα  στις επόμενες εκλογές και αφού ξεπέρασαν  το πρώτο σοκ,  πολλοί