ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2017 - 11:00
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΥΜΦΩΝ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ

Ο πιο …δροσερός γάμος της χρονιάς!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γάμος
Mikel
Αίγειρος

Τα Mikel Κομοτηνής το έκαναν πραγματικότητα με τον ιδιοκτήτη Θανάση Σχώρη να αναλαμβάνει όλη τη διοργάνωση και επιμέλεια του εγχειρήματος!

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στις 19.00 το απόγευμα, στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου στην Αίγειρο, τελέστηκε το ιερό μυστήριο του γάμου που ένωσε τις ζωές υπό μία κοινή πλέον πορεία του Δημήτρη Λαγαμτζή και της αγαπημένης του Βασιλικής Γεωργίου, με κουμπάρους τους Γιάννη Μακίδη και Κωνσταντίνα Κασάπη. 


Τι κι αν το θερμόμετρο έδειχνε θερμοκρασίες άνω των 30 βαθμών Κελσίου, οι νεόνυμφοι Δημήτρης και Βασιλική επέλεξαν να μοιραστούν και να δροσίσουν τους φίλους και συγγενείς που τους τίμησαν στην πρώτη ημέρα της κοινής τους ζωής, με το αγαπημένο τους ρόφημα από τα Mikel Κομοτηνής!


Για το λόγω αυτό χρειάστηκε η ορθή οργάνωση και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του Mikel Κομοτηνής, υπό την καθοδήγηση του ιδιοκτήτη του Θανάση Σχώρη, ώστε όλα να είναι προσεγμένα και στην εντέλεια! Τα πλέον αγαπημένα ροφήματα του ζευγαριού βρέθηκαν παγωμένα και απολαυστικά για να δροσίσουν τους παρευρισκόμενους του μυστηρίου.

«Ήθελε καλό συντονισμό και φυσικά εδώ βοηθάει η εξειδίκευση μας και το καταρτισμένο προσωπικό μας. Όλα έπρεπε να ετοιμαστούν γρήγορα και να φτάσουν μέσα σε ελάχιστα λεπτά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που ετοιμάσαμε ώστε όλοι οι καλεσμένοι να μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους ή το ρόφημα τους!

Η προετοιμασία έγινε στο κατάστημα μας στην Κομοτηνή, και μεταφέρθηκε στον αύλιο χώρο του ναού άμεσα. Υπήρχε μεγάλη ποικιλία στα παρεχόμενα ροφήματα ώστε να καλύψουμε κάθε γευστική επιθυμία, ενώ παρείχαμε και παγωμένο τσάι, νερό και βουτήματα» μας ενημερώνει ο κ. Σχώρης, ιδιοκτήτης του Mikel Κομοτηνής. 


Το σίγουρο είναι ότι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν και με το παραπάνω την μοναδική αυτή ιδέα του ζευγαριού! 


Δημήτρη και Βασιλική, να ζήσετε!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν από δύο  ημέρες άρχισε να ειδοποιεί τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, αλλά και τους προέδρους και τα τοπικά συμβούλια,  ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, προκειμένου να τους ανακοινώσει