ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2019 - 10:00
ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Ο καμένος χάρτης της Ροδόπης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παράπονα
Αντιπεριφέρεια
χάρτης
πινακίδα

Δέκτης εύλογων παραπόνων ο «Χ» για την εικονιζόμενη κατάσταση

Διονύσης Βοργιάς

Μόνο …τη Ροδόπη δεν μπορεί να διακρίνει κανείς σε αυτό τον χάρτη. Είναι ο χάρτης που βρίσκεται μπροστά από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Ροδόπης (παλιά Νομαρχία). Εδώ και καιρό ο συγκεκριμένος χάρτης δεν πληροί ούτε την χρηστική ούτε την αισθητική χρήση του, καθώς είναι καμένος από τον ήλιο.

Δέκτης εύλογων παραπόνων γίνεται ο «Χ» αναφορικά με αυτό το μικρό μεν, αλλά εύκολα επιλύσιμο πρόβλημα. Γράφει αναγνώστης μας: «Η πινακίδα ευρίσκεται μπροστά από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Σε αυτή την πινακίδα κάποτε υπήρχε ο χάρτης της Ροδόπης. Μετά την παρέλευση μεγάλου χρονικού διαστήματος, ο χάρτης εξαφανίστηκε από τις καιρικές συνθήκες. Τώρα μοιάζει με σουρεαλιστικό πίνακα. Κάποιος πρέπει να τοποθετήσει καινούργιο χάρτη ή να απομακρύνει την πινακίδα».

Ελπίζουμε το ως άνω πολύ απλό, δηλαδή η τοποθέτηση ενός καινούργιου χάρτη και η μέριμνα, ώστε με κάποιο τρόπο να μην μπορεί να φθείρεται τόσο εύκολα, να γίνει άμεσα από τους αρμόδιους.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Θα πάρουμε μέτρα και στοχευμένα μάλιστα,  αλλά στο προσεχές μέλλον,  εναντίον της Τουρκίας,  απεφάνθη ο βραδυκίνητος μηχανισμός της ΕΕ στη Σύνοδο Κορυφής, για τις παράνομες εξορυκτικές δραστηριότητες στην αν