ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου, 2018 - 11:00
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000 ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΨΗΦΟΙ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής βράβευσε τις βιτρίνες που ξεχώρισαν

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εμπορικός Σύλλογος
Βραβεύσεις

"Οι πολλοί ψήφοι σημαίνουν ότι πολλοί άνθρωποι είδαν τις βιτρίνες της τοπικής μας αγοράς, κι αυτό είναι θετικό", διαπιστώνει η Κική Κωνσταντινίδου

Την πρώτη θέση με περίπου 1.300 ψήφους κατέλαβε το κατάστημα έπιπλο-φως-δώρο, τη δεύτερη το no name και την τρίτη το ύπνος project

Διονύσης Βοργιάς

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής βράβευσε τις ομορφότερες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες. Πρόκειται για μία δράση που δρομολογεί από την εορταστική περίοδο του 2014 ο εν λόγω σύλλογος, με σκοπό αφενός να δώσει ένα γιορτινό χρώμα στην αγορά κι αφετέρου να τονώσει την αγοραστική κίνηση στα συνοικιακά μαγαζιά της Κομοτηνής.


Όπως μας ενημερώνει η πρόεδρος του συλλόγου Κική Κωνσταντινίδου, στο πλαίσιο της βράβευσης των τριών βιτρινών που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους, "μέσα στο εορταστικό κλίμα της αγοράς, είχαμε και τον διαγωνισμό της ομορφότερης χριστουγεννιάτικης βιτρίνας, που ξεκίνησε από τις 20 Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκε στο τέλος του έτους. Είναι ένας θεσμός που γίνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, αγαπήθηκε από τους εμπόρους και το καταναλωτικό κοινό".


Η κα Κωνσταντινίδου σημειώνει ότι η ανταπόκριση των καταναλωτών φέτος, στην ψηφοφορία, ήταν η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί στα τέσσερα χρόνια της δράσης. "Οι ψήφοι δίνονται ηλεκτρονικά μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ψήφισαν πάνω από 2.000 άτομα κι αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι είδαν τις βιτρίνες της τοπικής μας αγοράς, κι αυτό είναι θετικό", εξηγεί.


Να τις αγκαλιάσουν όλα τα μαγαζιά της Κομοτηνής και να συμμετέχουν σε αυτές τις δράσεις, παρά τις όποιες μικρές ενστάσεις τους, κάλεσε τους καταστηματάρχες της πόλης ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης Ανέστης Βαφειάδης. "Μόνο καλό κάνουν στην αγορά και στους επιχειρηματίες αυτές οι πρωτοβουλίες", σημείωσε. 


ΟΙ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ
Τρία ήταν τα μαγαζιά που ξεχώρισαν λίγο περισσότερο και βραβεύθηκαν με μία συμβολική πλακέτα. Έτσι, την πρώτη θέση με περίπου 1.300 ψήφους κατέλαβε το κατάστημα έπιπλο-φως-δώρο, τη δεύτερη το no name και την τρίτη το ύπνος project.
Και πέρσι βραβεύθηκε η Μαρία Βενετίδου, φέτος όμως βραβεύτηκε με την πρώτη θέση. "Η πρωτοβουλία του εμπορικού συλλόγου διαφημίζει τα μαγαζιά μας μέσα κι έξω από την Κομοτηνή. Ό,τι κι αν γίνεται ως πρωτοβουλία των συλλόγων βοηθάει, μεταξύ κι αυτών η στολισμένη βιτρίνα", αναγνωρίζει για τη δράση, ενώ για τη συμμετοχή της προσθέτει ότι "στολίζω κάθε χρόνο, είναι μία εποχή που την περιμένω πως και πως και δίνω όλο μου τον εαυτό".


Με το βραβείο της δεύτερης θέσης στα χέρια, η Σταυρούλα Πεχλεβάνη, που αποτελεί και τη μοναδική γυναίκα στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, εύχεται "η χρονιά να είναι καλύτερη για τους επαγγελματίες της πόλης μας", ενώ για τη δράση και τη συμμετοχή της εξηγεί πως "στολίσαμε βιτρίνα, για να είναι υπέροχα τα μαγαζιά μας και προσιτά στον κόσμο. Πρέπει να κάνουμε οτιδήποτε βοηθάει στο να αλλάζει η ψυχολογία του κόσμου, γιατί αν δεν έχει ψυχολογία δεν θα μπαίνει στα μαγαζιά".


Την πλακέτα για το τρίτο μαγαζί πήρε συμβολικά ο κος Βαφειάδης απόντων των ιδιοκτητών, ο οποίος και θα την παραδώσει σε αυτούς.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Καλά μας τα είπε ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας από την Κομοτηνή,  ότι το μεταναστευτικό οφείλεται βέβαια σε πολέμους, φτώχεια και  διεφθαρμένες καταστάσεις, σε χώρες της Ασίας κ