ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 12 Νοεμβρίου, 2016 - 11:00
Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΝΕΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Ο δήμαρχος καλωσορίζει τους νεογέννητους δημότες

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δήμος Αρριανών
Οικογένεια
Αμέτ Ριτβάν

Περίπου 100 παιδιά γεννιούνται τον χρόνο στο Δήμο Αρριανών, τον μεγαλύτερο γεωγραφικά της Ροδόπης


«Θέλουμε να στηρίξουμε τις νέες οικογένειες, να δείξουμε στους νέους γονείς ότι είμαστε κοντά τους», λέει ο δήμαρχος Αμέτ Ριτβάν

Δήμητρα Συμεωνίδου

Επίσκεψη κατ’ οίκον σε οικογένειες που πρόσφατα απέκτησαν παιδί κάνει τις τελευταίες ημέρες ο δήμαρχος Αρριανών Αμέτ Ριτβάν, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Φατμέ και τα τρία τους παιδιά.

Ο λόγος; Μία καμπάνια του Δήμου Αρριανών, που επιδιώκει να αναδείξει και συνάμα να στηρίξει το θεσμό της οικογένειας και κυρίως την έλευση νέων μελών. Περίπου 100 παιδιά γεννιούνται τον χρόνο στο Δήμο Αρριανών, τον μεγαλύτερο γεωγραφικά της Ροδόπης, σύμφωνα με στοιχεία του δημάρχου, που μίλησε στον «Χ» για την ιδιαίτερη αυτή πρωτοβουλία. «Θέλουμε να στηρίξουμε τις νέες οικογένειες, να δείξουμε στους νέους γονείς ότι είμαστε κοντά τους», σημειώνει ο δήμαρχος. 


Από οικογένειες με νεογέννητα παιδιά στο Δοκό, τη Βραγιά και το Λύκειο ξεκίνησε τις επισκέψεις του ο δήμαρχος Αμέτ Ριτβάν, για να διαπιστώσει ότι οι δημότες ξαφνιάζονται ευχάριστα όταν τους επισκέπτεται ο δήμαρχος. Έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του, να τους εκθέσουν προβληματισμούς και θέματα που τους απασχολούν σε σχέση με τον Δήμο. Έτσι μαζί με τις ευχές του, ο δήμαρχος έχει την ευκαιρία να διαπιστώνει στις διαπροσωπικές αυτές επαφές, όσα απασχολούν τους δημότες του και να προσπαθεί σε αυτά να δίνει λύσεις. 


«Καλώς ήρθε μωρό», είναι το μήνυμα που συνοδεύει την καμπάνια κοινωνικού περιεχομένου, σε μία εποχή που όλο και περισσότεροι νέοι προβληματίζονται ως προς τη δημιουργία νέας οικογένειας, εν μέσω οικονομικής κρίσης, ανεργίας και δυσκολίας στην εύρεση εργασίας. Την δύσκολη αυτή εποχή διάλεξε ο Δήμος Αρριανών να θέσει σε εφαρμογή την καμπάνια στήριξης νέων οικογενειών.


Προς το παρόν βέβαια, η στήριξη αυτή περιορίζεται σε ευχές και δώρα προς τα νεογέννητα, όμως ο δήμαρχος θέτει τις βάσεις για περαιτέρω ενίσχυση των νέων οικογενειών του Δήμου.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού,  που  περιχαρείς  επαινούσαν οι  κυβερνητικοί  παράγοντες,  φάνηκαν οι αδυναμίες,  τα λάθη και οι παγίδε