ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου, 2017 - 11:00
Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

"Ντύθηκαν" χριστουγεννιάτικα και περιμένουν την ψήφο σας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής
αγορά
Χριστούγεννα

Οι 16 υποψήφιες για το βραβείο χριστουγεννιάτικες βιτρίνες
 

Δήμητρα Συμεωνίδου

"Ντύθηκαν" χριστουγεννιάτικα και περιμένουν την ψήφο σας. Η αγορά της Κομοτηνής γιορτάζει και περιμένει τους καταναλωτές, όχι μόνο να ψωνίζουν αλλά και να ψηφίσουν. Πρόκειται για τον γνωστό διαγωνισμό βιτρίνας, που δίνει το επιπλέον κίνητρο στους επαγγελματίες της πόλης για να στολίσουν και να ξεχωρίσουν. 


Για μια ακόμα χρόνια ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής διοργανώνει ενόψει της εορταστικής περιόδου, διαγωνισμό ομορφότερης βιτρίνας. Ο διαγωνισμός βρίσκεται στον «αέρα» στην ιστοσελίδα https://tradeassociationkom.gr/ από χθες Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, και θα λήξει την τελευταία ημέρα του 2017. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να ψηφίσουν μέσα από την ειδική πλατφόρμα, πατώντας το αστεράκι στις φωτογραφίες της αρεσκείας τους. Η διαδικασία είναι απλή μπορείτε μέσω διαδικτύου να εισέλθετε στην πλατφόρμα και να επιλέξετε μεταξύ των 16 υποψήφιων ομορφότερων βιτρινών. 


Υποψήφιοι είναι: Στέλλα Μπεμαβέλη - BABY BOOM, Στέλλα Μάντσιου - EPONYMO KID, Σμαράγδα Λεοντή - ΥΠΝΟΣ PROJECT, Κωνσταντίνος Σαργκενλίδης - NOIR, Μαρία Παρετσίου - ΜΥΡΑΓΓΕΛΟΣ, Θάνος Παπαθανασίου - NO NAME, Μιχαηλίδου Μ. ΣΙΑ Ο.Ε., Κασπαριάν - Κεντρικό, Ειρήνη Καλαϊτζάκη - ΣΕΡΓΚΕΝΛΙΔΗΣ ALL ABOUT HOME, Ηλίας Γκουγκλέρης - ZOO SHOES, Βενέτης Βενετίδης - ΕΠΙΠΛΟ - ΦΩΣ - ΔΩΡΟ, Πέπη Αντωνιάδου - FEMINA, Κασπαριάν - ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ, Παρουσίαση, Κασπαριάν - OUTLET, Παρουσίαση-2. Οι νικητές του διαγωνισμού θα βραβευθούν με αναμνηστικές πλακέτες από τον Εμπορικό Σύλλογο. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου και ώρα 1 το μεσημέρι, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης. Ο παραπάνω διαγωνισμός εντάσσεται στην προσπάθεια που κάνει από τις ίδρυσής του το 1974 έως σήμερα ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής για την προώθηση του εμπορίου της πόλης μας. 


Ο Εμπορικός Σύλλογος μέχρι την έως τώρα λειτουργία του έχει πραγματοποιήσει πολλαπλές δράσεις, προγράμματα, σεμινάρια και ημερίδες με κύριους αποδέκτες τις επιχειρήσεις της περιοχής αλλά και συνεργασίες με όλους τους φορείς της Κομοτηνής και όχι μόνο προκειμένου να εκφράζει την παρουσία και τη γνώμη του μικρομεσαίου εμπόρου.


Στο πλαίσιο αυτό ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί τους καταναλωτές να στηρίξουν την τοπική αγορά για τις αγορές τους ενόψει των εορτών. Υπενθυμίζουμε ότι τα καταστήματα στην πόλη της Κομοτηνής, σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο για την περίοδο των Χριστουγέννων που έδωσε στη δημοσιότητα ο Εμπορικός Σύλλογος θα ανοίξουν και τις επόμενες δύο Κυριακές, δηλαδή την παραμονή των Χριστουγέννων 24 Δεκεμβρίου και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου  με ωράριο από τις 11.00 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι. Ανήμερα και δεύτερη μέρα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά ενώ τις καθημερινές για την εορταστική περίοδο τα καταστήματα της πόλης θα είναι ανοιχτά πρωί και απόγευμα με ωράριο για το πρωί από τις 8.30 έως τις 2.30 το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα μέχρι τις 9.00 το βράδυ.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μόλις πραγματοποιείται  μία ρήξη, η  υπάρχει μια αποχώρηση, η  παραίτηση ενός  κυβερνητικού  στελέχους  τότε αρχίζουν να λέγονται και  αλήθειες και   βγαίνουν στη φόρα πολλά μυστικά τα οποία μάλλον τα κρατού