ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 2 Αυγούστου, 2017 - 11:00
ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΧΘΕΣ

Το νέο μεγάλο trend λέγεται Caffeine Roastery Superfoods!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Caffeine Roastery Superfoods
Καφετέριες
Κομοτηνή

Ξεκίνησε από την Ξάνθη πριν από δύο χρόνια, το δεύτερο κατάστημα άνοιξε χθες στην Κομοτηνή, ενώ ήδη ετοιμάζεται τρίτο κατάστημα στην Ξάνθη, με άμεσα σχέδια για επέκταση σε Αλεξανδρούπολη αλλά και Καβάλα!

Το νέο μεγάλο trend αναφορικά με τον take away καφέ ονομάζεται Caffeine Roastery Superfoods, και μας έρχεται από την Ξάνθη. Ήδη η φήμη του προηγείται, καθώς ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν έκδηλος χθες κατά την πρώτη ουσιαστικά ημέρα λειτουργίας του νέου καταστήματος. 

To Caffeine Roastery Superfoods αποτελεί μία νέα επιλογή σε ότι αφορά τον take away καφέ, τους υπερχυμούς και τα superfoods, με φρέσκιες προτάσεις, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις πρώτες ύλες και την παραγωγή. Ζεστά ροφήματα, κρύα ροφήματα, υπερχυμοί, sandwich, μπάρες δημητριακών και άλλα, όλα φτιαγμένα με τα καλύτερα υλικά!. 

Οι πρώτες ημέρες λειτουργίας του νέου καταστήματος είναι αναγνωριστικές, ενώ από την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να ξεκινήσει και το delivery. Τα εγκαίνια του καταστήματος προγραμματίζονται για αργότερα, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες. 

Μη χάσετε την ευκαιρία σταματήσετε και να δοκιμάσετε τις προτάσεις και τις γεύσεις του Caffeine Roastery Superfoods. Το πρώτο πράγμα που σε κερδίζει είναι το χαμόγελο και η ευγένεια τόσο του προσωπικού όσο και των ιδιοκτητών του, το δεύτερο οι εξαιρετικές γεύσεις του, κάτι το οποίο μόνο τυχαίο δεν είναι! 

Ο μύθος του προπορευόταν της παρουσίας του, και από ότι φαίνεται το Caffeine Roastery Superfoods έχει καταφέρει να δημιουργήσει μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το δικό του φανατικό κοινό!

Γνωρίστε το και απολαύστε τις προτάσεις του στην Δημ. Μπλέτσα 5 καθημερινά από τις 06:00-22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 07:00-22:00.

Τηλ. επικοινωνίας 2531 0 23777,  694 324 61 11 & 697 473 57 07

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αναδημοσιεύουν όλοι και αναπαράγουν με περισσή  μάλιστα ευκολία,  τις απόψεις  των financial times,  που αναφέρεται στον διπλωματικό πόλεμο Ελλάδας Ρωσίας,  αλλά και την απέλαση των Ρώσων διπλωματών, χωρίς δ

Ημερολόγιο