ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ

Νέα καταγγελία από ποδηλάτη για επίθεση σκυλιών

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
επιθέσεις αδέσποτων
Αδέσποτα

Ο κος Χουσεΐν Αλή θέλησε να δημοσιοποιήσει την περιπέτειά του για να καταδείξει την ανάγκη να ληφθούν μέτρα προστασίας των πολιτών

Δήμητρα Συμεωνίδου

Διανύει τη διαδρομή από τον Ήφαιστο όπου διαμένει μέχρι την Κομοτηνή με το ποδήλατό του και έχει δεχτεί πολλές φορές επιθέσεις σκύλων. Όμως η τελευταία επίθεση είχε σαν αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο κος Χουσεΐν Αλή θέλησε να δημοσιοποιήσει την περιπέτειά του για να καταδείξει την ανάγκη να ληφθούν μέτρα προστασίας των πολιτών. 


Το περασμένο Σάββατο το απόγευμα ο κος Αλή πήρε το ποδήλατό του για να μεταβεί στην Κομοτηνή. Δεν πρόλαβε όμως να απομακρυνθεί πολλά μέτρα από τον Ήφαιστο. Στην περιοχή ανάμεσα στα παλιά δημοτικά σφαγεία και το Πανθρακικό Στάδιο δέχτηκε επίθεση από πέντε σκυλιά.

"Ο δρόμος αυτός είναι γεμάτος σκυλιά, δεν είναι η πρώτη φορά που μου επιτίθενται σκυλιά αλλά την προηγούμενη φορά κατάφερα να τα διώξω". Τρία σκυλιά από τη μία πλευρά του ποδηλάτου και δύο από την άλλη βρέθηκαν κοντά στον αναβάτη κι όσο κι αν εκείνος προσπάθησε να τα απομακρύνει δεν τα κατάφερε. Το ένα από τα σκυλιά τον δάγκωσε στο πόδι. "Με δάγκωσαν, αλλά γλίτωσα" μας λέει και μας πληροφορεί ότι μία πτώση από το ποδήλατο θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη για εκείνον, αφού πρόσφατα υπεβλήθη σε χειρουργείο. Ο 67χρονος άνδρας πήγε στο νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου του έγινε αντιτετονικός ορός και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.


Ο κάτοικος του Ηφαίστου είχε αμφιβολίες για το αν πρέπει να δημοσιοποιήσει την επίθεση που δέχτηκε, αφού δε θέλει, όπως λέει "να έχω μπελά στο κεφάλι μου", όμως χαρακτηρίζει την κατάσταση που επικρατεί στη συγκεκριμένη περιοχή επικίνδυνη και θέλει να αποτρέψει πιθανά νέα συμβάντα. Μας αναφέρει ότι πολλοί κάτοικοι του Ηφαίστου που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα χρήσης ενός ταξί διέρχονται από την περιοχή με τα πόδια ή με ποδήλατα. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Άλλο ένα αναπτυξιακό συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, για να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει περιοχή και πως μπορεί να αξιοποιηθεί κυρίως το λιμάνι, ώστε να δημιουργηθεί ένα διαμ