fbpx Ν. Λιβεριάδου: «Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή στο We Grow Kids Festival»
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:00
ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ

Ν. Λιβεριάδου: «Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή στο We Grow Kids Festival»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
We Grow Kids Festival
Νατάσα Λιβεριάδου

Πραγματοποιείται το τριήμερο 6 – 8 Σεπτεμβρίου, κέρδισε από πέρσι το στοίχημα, «πλούσιο» πρόγραμμα εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια

Θανάσης Φανφάνης

Η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής Νατάσα Λιβεριάδου παρέθεσε συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο της εκδήλωσης We Grow Kids που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 6 – 8 Σεπτεμβρίου. Στη συνέντευξη μεταξύ των άλλων τονίστηκε ότι ξεκινήσαμε μια πέρυσι μια προσπάθεια που απευθύνεται στα παιδιά. Το φεστιβάλ αυτό ήταν πρόταση δύο κοριτσιών της Ελευθερίας Κυρέζογλου και της Χριστίνας Σόφτα που μένουν με τις οικογένειές τους στην περιοχή της Εκτενεπόλ.

Η ιδέα ήταν να γίνει στον χώρο της Εκτενεπόλ και συγκεκριμένα στο άλσος πίσω από το Μουσικό Σχολείο για να ξαναζωντανέψει, διότι είχε παραμεληθεί. Η ΔΚΕΠΠΑΚ αποδέχθηκε την πρόταση αυτή με χαρά θεωρώντας την κάτι ως κάτι καινούριο που όμοιο του δεν γίνεται σε ολόκληρη τη Θράκη.

Η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ επισήμανε ότι «πέρσι που έγινε για πρώτη φορά αυτό εισπράξαμε και από τους γονείς αλλά και από τα παιδιά ήταν κάτι πρωτόγνωρο, η αγάπη και τα κολακευτικά σχόλια ερχόντουσαν από παντού, έτσι λοιπόν θεωρήσαμε ότι πρέπει να συνεχιστεί» και συνεχίζει: «Φέτος δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις και ξεκινήσαμε από τον χειμώνα να δουλεύουμε γι’ αυτό». Το πρόγραμμα εμπεριέχει ένα γεμάτο τριήμερο με εκδηλώσεις που αφορούν τα παιδιά και μόνο. Τα παιδιά που μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση είναι από 1 μέχρι και 15 χρονών.

Η Νατάσα Λιβεριάδου εξήγησε ότι αυτά που μπορεί να δει κάποιος στο πρόγραμμα του τριημέρου είναι πάρα πολύ ενδιαφέροντα και έκανε μια προσωπική εκτίμηση ότι και φέτος θα έχει πολύ κόσμο και ίσως ακόμη περισσότερο πέρσι.

Πέρα από την ΔΚΕΠΠΑΚ που έχει την γενική διοργάνωση της εκδήλωσης ιδιαίτερα βοήθησε και ο δήμος Κομοτηνής που εδώ και ένα μήνα περίπου κλιμάκιο με ανθρώπους του δουλεύουν ακατάπαυστα για να δώσουν ζωή στο πάρκο αυτό που είναι πνεύμονας για την περιοχή. Η κα Λιβεριάδου από την μεριά της ευχαρίστησε τις διοργανώτριες της εκδήλωσης Χριστίνα Σόφτα και την Ελευθερία Κυρέζογλου λέγοντας ότι «η ΔΚΕΠΠΑΚ υλοποιεί τα δικά της προγράμματα όλη την χρονιά αλλά η πόρτα της είναι πάντα ανοιχτή για να ακούσει και να συζητήσει τις προτάσεις των δημοτών. Ότι είναι αξιόλογο και πιστεύουμε ότι αξίζει να γίνει στην πόλη μας για να δώσει μια καλύτερη νότα, το αγκαλιάζουμε». Τέλος, ευχαρίστησε θερμά και τους εθελοντές του φεστιβάλ που η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη αλλά και το ενδιαφέρον τους διότι όπως είπε βοηθάνε με την παρουσία και τις γνώσεις που προσφέρουν στα παιδιά αναφέροντας ότι συμμετέχουν νέοι και γονείς εθελοντές.

Σας περιμένουν όλους εκεί, γονείς και παιδιά για ένα ξέφρενο τριήμερο που ξεκινάει αυτή την Παρασκευή.  Σε μια όμορφη εκδήλωση που θα μάθει στα παιδιά καινούρια πράγματα μέσα από τις δραστηριότητες που οργανώθηκαν. Να υπενθυμίσουμε ότι η είσοδος είναι δωρεάν.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Με μια επίσκεψη στη Θράκη της προέδρου της Διακομματικής Επιτροπής, προφανώς δεν μπορεί να μείνουν ικανοποιημένοι όλοι, όπως συνέβη και με την επιλογή των συναντήσεων με τους δημάρχους,  που έφεραν τα γνωστά