ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου, 2017 - 11:00
ΟΙ ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Μουσικές βραδιές στο ανακαινισμένο Scarlet Bar

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Scarlet Bar
Μουσική
Διασκέδαση

Κάθε Τετάρτη η Δήμητρα Μπαλιάκα και ο Κώστας Κουτσογιάννης, τραγουδούν έντεχνα και όχι μόνο

Ο χώρος έχει ανακαινιστεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου κι από τότε μονοπωλεί το ενδιαφέρον στον πεζόδρομο της Βενιζέλου

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Scarlet Bar, επί της Βενιζέλου, ιδίως τις Τετάρτες, όπου η αισθητική του χώρου συναντά τη μελωδία της μουσικής. Πιο συγκεκριμένα, κάθε Τετάρτη και ώρα 22:00 η Δήμητρα Μπαλιάκα και ο Κώστας Κουτσογιάννης, εμφανίζονται ζωντανά, καταθέτοντας βραδιές με έντεχνους και πιο εμπορικούς ήχους, οι οποίοι δεν θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο. 


Έτσι και το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου, το μαγαζί ήταν κατάμεστο και φιλόξενο προς όλους, με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν εκτός από το ποτό και την υψηλή αισθητική του χώρου, τις μελωδίες της Δήμητρας και του Κώστα. 


Με πλήρες προσωπικό και ανταγωνιστικές τιμές, αλλά και χώρο ανακαινισμένο από τον interior designer Νίκο Νικάκη, το μαγαζί από τις αρχές Σεπτεμβρίου συγκεντρώνει τα βλέμματα των διερχομένων από τον πεζόδρομο της Βενιζέλου και μονοπωλεί το ενδιαφέρον μεταξύ των υπόλοιπων επιλογών που υπάρχουν στον πεζόδρομο.


Οι ιδιοκτήτες του bar, Αντώνης Κουτσούμπας και Μανώλης Περδίκης, άλλωστε, αυτό ακριβώς είχαν στο μυαλό τους όταν αποφάσισαν να ανακαινίσουν εκ βάθρων τον χώρο, δηλαδή να φτιάξουν ένα μαγαζί, το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί στη Βενιζέλου κάθε ηλικία και να παρουσιάζει όποτε επιθυμεί ποιοτικές live εμφανίσεις ανερχόμενων καλλιτεχνών.


Επισκεφτείτε κι εσείς το Scarlet Bar επί της Βενιζέλου, για τον μεσημεριανό καφέ ή το βραδινό ποτό σας!


Πληροφορίες
Τοποθεσία: Βενιζέλου
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6942 712 669
Facebook: Scarlet Bar 
 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Συνεδρίασε το εθνικό συμβούλιο ασφαλείας της Τουρκίας που ασχολήθηκε με τα δικαιώματα τους όπως τα αντιλαμβάνονται,  στο Αιγαίο και στην Κύπρο και έδωσε το πράσινο φως στον Ερντογάν  να τα υπερασπιστεί,  κάν