ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, 2017 - 11:00
ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ

Μεγάλη πρεμιέρα στο Omnia Night Club

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Omnia
Διασκέδαση

Τέσσερις θεματικές βραδιές σε τέσσερις διαδοχικές ημέρες, περιλαμβάνει η πρώτη εβδομάδα λειτουργίας!

Το Omnia Night Club, το χειμερινό κέντρο διασκέδασης στο κέντρο της Κομοτηνής που μονοπωλεί τη βραδινή ψυχαγωγία όλων, άνοιξε ξανά τις πόρτες του! Η πρεμιέρα για τη φετινή χειμερινή σεζόν πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου, με το μαγαζί να είναι φυσικά κατάμεστο. 


Όσοι δεν πρόλαβαν να κλείσουν θέσεις μερικές ημέρες πριν την πρεμιέρα, στάθηκαν ...άτυχοι, καθώς τα τραπέζια έγιναν γρήγορα sold out, όπως προδίδουν και οι φωτογραφίες. 


Επειδή όμως η αρχή είναι δυναμική, όπως προδιαγράφεται και η συνέχεια, το μαγαζί σας περιμένει με τέσσερις θεματικές βραδιές από Πέμπτη ως Κυριακή κάθε εβδομάδα. Οι βραδιές είναι έτσι σχεδιασμένες, ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο μουσικής και να μην αφήνουν κανέναν παραπονεμένο. 


Το προσωπικό του μαγαζιού είναι εκεί και φέτος, με δεκάδες σερβιτόρους και άτομα στο μπαρ, εργαζομένους στην υποδοχή, στην γκαρνταρόμπα, στην καθαριότητα του χώρου, φωτογράφους κ.ά. ώστε το μόνο που να σας απασχολεί, να είναι η διασκέδασή σας.


Πληροφορίες

Πού; Νικολάου Γ. 30, Κομοτηνή
Πότε; Πέμπτη-Κυριακή, κάθε βράδυ
Πώς; Τηλέφωνο Κρατήσεων 697 506 6024
Το Omnia Night Club άνοιξε και φέτος τις πόρτες του, με πολλές εκπλήξεις να σας περιμένουν μέσα στην χρονιά. Μην τις χάσετε! 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η προθεσμία που  έπρεπε να δηλώσουν ότι δέχονται την άρση   στο τραπεζικό τους απόρρητο, αυτοί που  προστατεύονται από το νόμο Κατσέλη,  έληξε  στις 15 Σεπτεμβρίου.