ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου, 2018 - 11:00
ΚΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ "ΑΣΤΡΑ"

Με την "οικογένειά" του γιόρτασε ο Γιάννης Κιλτσίκης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γιάννης Κιλτσίκης
Καφενείο Άστρα

"Με τους πελάτες είμαστε κάθε μέρα μαζί, είμαστε οικογένεια" μας λέει ο επιχειρηματίας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μία μεγάλη γιορτή στήθηκε στο καφενείο "Άστρα" του Γιάννη Κιλτσίκη. Ο λόγος δεν ήταν άλλος παρά η ονομαστική εορτή του επιχειρηματία, ο οποίος έχει καθιερώσει κάθε 7η του Γενάρη να κερνάει όλους τους πελάτες του καταστήματος. 
Άλλωστε όπως μας λέει ο ίδιος, όταν τον συναντάμε στο κατάμεστο από φίλους και συγγενείς μαγαζί, "αυτό είναι κάτι που κάνω ανταποδοτικά κάθε χρόνο για να ικανοποιούνται όλοι οι πελάτες που στηρίζουν καθημερινά το μαγαζί. Άλλωστε μαζί είμαστε όλη την χρονιά, είμαστε οικογένεια πλέον, γι' αυτό και γιορτάζουμε από κοινού".


Φυσικά, δεν ήταν λίγοι όσοι πέρασαν από το μαγαζί. Εκτός από συγγενείς, φίλους και συνάδελφους επιχειρηματίες, από το μαγαζί πέρασαν να ευχηθούν και τα μέλη της Ανεξάρτητης επιμελητηριακής πρωτοβουλίας Μαζί από το Χθες στο Αύριο του ΕΒΕΡ στην οποία επικεφαλής είναι ο Γιάννης Κιλτσίκης. Έτσι οι Παναγιώτης Αλμπανίδης, Ορχάν Εσάτ, Ανδρέας Αμαξόπουλος, Χρήστος Ξανθόπουλος, Απόστολος Ταρνανάς, Αντώνης Καμπουρίδης, Χασάν Ρετζέπ, Κώστας Δαμιανός, Νίκος Χατζηθεοδώρου έδειξαν ότι είναι συνεργάτες στα επιμελητηριακά δρώμενα, αλλά πάνω από όλα φίλοι.


Στο μαγαζί έκατσε για ευχές και κουβέντα, και ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και στενός φίλου του Γιάννη Κιλτσίκη, Χρήστος Μέτιος, ο οποίος ευχήθηκε μεταξύ άλλων και καλή συνέχεια στον αγώνα για το καλό του επιχειρηματία. 
Χρόνια πολλά Γιάννη, και του χρόνου!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αναφερθήκαμε χθες στο Ιεροσπουδαστήριο της Κομοτηνής και την συνεχιζόμενη κατάληψη από τους μαθητές εδώ και καιρό,  που διαμαρτύρονται για την μείωση της διδασκαλίας των μαθημάτων στη μητρική γλώσσα και στα