ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου, 2017 - 11:00
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΟΔΟΠΗΣ

Με ανοιχτή στήριξη από τοπικούς φορείς, διεκδικεί το Επιμελητήριο ο Αντώνης Γραβάνης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αντώνης Γραβάνης
ΕΒΕΡ
Εκλογές

"Προσκαλέσαμε όλους τους φορείς, γιατί την επόμενη μέρα οφείλουμε να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου", αναφέρει ο υποψήφιος


12+1 επιχειρήματα στην ατζέντα του

Διονύσης Βοργιάς

Συνοδευόμενος από τους 54 υποψηφίους του συνδυασμού του, αλλά και μπροστά σε γεμάτες καρέκλες με πλήθος φορέων να είναι παρόντες, παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του ο Αντώνης Γραβάνης. 

Ο ίδιος ζήτησε τη στήριξη των επιχειρηματιών της περιοχής, για την προεδρία του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, προτάσσοντας ως επιχείρημα  την ατζέντα 12+1 προτάσεων του. Υπενθυμίζουμε ότι οι εκλογές για το εν λόγω Επιμελητήριο πραγματοποιούνται το διήμερο 4-5 Δεκεμβρίου. 

Κληθείς να σχολιάσει την σύσταση του συνδυασμού του, ο Αντώνης Γραβάνης ανέδειξε πως είναι "ένας συνδυασμός νέων και έμπειρων επιχειρηματιών, που είναι χρόνια στην αγορά. Όλοι τους δίνουν αγώνα για να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους, μέσα σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε, και σαν χώρα και σαν περιοχή. Έχουμε έναν σκοπό, την αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού και την ανάδειξη των τοπικών μας προϊόντων και της περιοχής. Επιζητούμε να βελτιώσουμε και το εξωτερικό επιχειρηματικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο πορεύονται οι επιχειρήσεις μας".

Απαντώντας στο ερώτημα τι πιστεύει ότι φέρνει ο συνδυασμός του στο επιχειρείν της πόλης, ο υποψήφιος πρόεδρος εξήγησε,  ότι "έχουμε τη γνώση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία, ώστε να μπορέσουμε να οδηγήσουμε το επιμελητήριο στη νέα επιμελητηριακή εποχή και να κάνουμε όλοι μαζί ένα βήμα μπροστά, για την τοπική οικονομία και την επιχειρηματικότητα".

Καταληκτικά, ο κος Γραβάνης απάντησε και για την παρουσία πλήθους φορέων. "Προσκαλέσαμε όλους τους φορείς, γιατί την επόμενη μέρα οφείλουμε να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου. Όλοι έχουμε ένα κοινό σκοπό, τη βελτίωση της κοινωνίας μας". Παρόντες στο ακροατήριο λοιπόν, μεταξύ πολλών άλλων, ο δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Γιάννης Σταυρίδης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης δήμου Κομοτηνής Φελίνα Καζάκου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης Γιώργος Κυμπαρίδης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών, Βιοτεχνικών και Επιχειρηματικών Σωματείων Ροδόπης Ανέστης Βαφειάδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Νίκος Αγγελίδης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής Κική Κωνσταντινίδου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, κι άλλοι.

ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
1. Σύσταση επιτροπής γνωμοδοτήσεων για όλα τα κλαδικά θέματα.
2. Δημιουργία δομής υποστήριξης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων.
3. Ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων με τη δημιουργία συμβουλευτικής δομής για εξαγωγές.
4. Συμμετοχή και διαμόρφωση των προγραμμάτων επιδότησης του ΕΣΠΑ για επαγγελματίες.
5. Άνοιγμα προς κάθε κλάδο για να πραγματοποιήσει αναπτυξιακές δράσεις, εκθέσεις, έρευνες, ημερίδες, σεμινάρια κλπ.
6. Ενίσχυση της ευρωπαϊκής δικτύωσης μέσα από την ενεργό συμμετοχή σε δίκτυα. 
7. Συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση των μελών σε κλαδικά θέματα και σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και παροχής υπηρεσιών.
8. Ανάπτυξη πρωτοβουλιών για τη συμμετοχή εκπροσώπων σε όλες τις επιχειρηματικές αποστολές.
9. Αναβάθμιση της συμμετοχής στην επιτροπή παρακολούθησης του ΠΕΠ και ενίσχυση της παρουσίας στην αγροδιατροφική σύμπραξη της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.
10. Ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων με την ανάπτυξη συνεργατικών δικτύων.
11. Δημιουργία δωρεάν online εφαρμογής "ψωνίζω στη Ροδόπη" με δυνατότητα εύρεσης όλων των επιχειρήσεων σε τρεις γλώσσες. 
12. Σύνταξη μελέτης σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο για αποτύπωση της κατάστασης της αγοράς.
+1 Πρωτοβουλία για τη δημιουργία Ταμείου Στήριξης Μικρών Επιχειρήσεων με τη συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και χρήση πόρων του ΕΣΠΑ για την παροχή μικροπιστώσεων και εγγυήσεων με ευνοϊκούς όρους και ταχύτατες διαδικασίες.  

 

Συνδυασμός: «Συμφωνία Ανασυγκρότησης»  Επικεφαλής: Αντώνης Γραβάνης


ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΓΙΑΤΣΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ, ΓΚΑΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΔΕΒΛΕΤΟΓΛΟΥ ΜΠΟΥΛΕΝΤ, ΔΕΜΙΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΘΥΜΙΚΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΙΣΠΥΡΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΝΤΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΑΡΑ ΜΕΜΕΤ ΕΡΧΑΝ, ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΚΟΜΝΗΝΟΥ ΕΥΡΙΔΙΚΗ, ΛΑΪΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ, ΜΟΛΛΑ ΧΟΥΣΕΪΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ, ΜΠΑΤΣΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΛΟΥΧΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΟΡΤΑΚΤΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΠΑΣΟΓΛΟΥ ΡΙΔΒΑΝ, ΠΕΡΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΠΗΛΙΚΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ, ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΤΑΣΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΣ, ΧΑΣΑΝ ΑΧΜΕΤ, ΧΑΣΑΝ ΜΕΣΟΥΤ, ΧΑΤΖΗΒΛΑΣΙΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ, ΧΟΥΣΕΪΝ ΝΙΧΑΤ, ΧΟΥΣΕΪΝ ΧΟΥΣΕΪΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ.
 

ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ 
ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΖΑΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΙΟΡ ΧΑΣΑΝ ΓΙΟΥΤΖΕΛ, ΡΕΣΤΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ, ΧΑΒΙΑΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΧΑΣΑΝ ΜΕΧΜΕΤ, ΧΑΣΑΝ ΧΑΣΑΝ.


ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ 
ΑΜΕΤ ΜΟΥΡΑΤ, ΒΕΡΤΙΚΟΒΑ ΛΙΟΥΝΤΜΗΛΑ, ΓΚΑΤΖΟΥΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΙΜΠΡΑΜ ΚΙΑΜΗΛ, ΚΑΣΠΑΡΙΑΝ ΤΑΤΙΟΣ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΗ ΧΑΣΑΝΟΓΛΟΥ ΤΑΡΙΚ, ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΚΙΝΤΣ ΕΡΚΑΝ, ΚΙΟΥΤΣΟΥΚ ΑΛΗ, ΜΟΥΜΙΝ ΟΜΕΡ, ΝΤΙΚΜΕ ΣΑΝΤΑΤ, ΠΕΧΛΕΒΑΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ,    ΣΑΛΗ ΣΙΝΑΝ, ΣΑΡΙΤΖΑΛΗ ΕΡΧΑΝ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Το έκανε το βήμα και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αντώνης Γραβάνης και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για να διεκδικήσει το Δήμο Κομοτηνής. Το είχαμε αναφέρει εδώ και πολύ καιρό στη στήλη.