ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 18 Ιουλίου, 2017 - 11:00
Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Θάνατος

Ο 75χρονος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που κηδεύονταν η γυναίκα του και έχασε τη ζωή του λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο Κομοτηνής

Δήμητρα Συμεωνίδου

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο ηλικιωμένο ζευγάρι στις Σάπες, αφού ο σύζυγος δεν άντεξε την απώλεια της συζύγου του και απεβίωσε κι εκείνος. Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο 15 Ιουλίου στις Σάπες Ν. Ροδόπης. Η 79χρονη γυναίκα οδηγούνταν στην τελευταία της κατοικία, συνοδεία του 75χρονου συζύγου της, παιδιών, συγγενών, φίλων και συμπολιτών της. Η απώλεια της γυναίκας στοίχισε στον άνδρα της, που από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης του θανάτου της άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Όταν έφτασε η στιγμή να αποχαιρετίσει την σύντροφο της ζωής του οδηγώντας την στην τελευταία της κατοικίας, ο 75χρονος αισθάνθηκε έντονη δυσφορία. Την ώρα τέλεσης της κηδείας διαμαρτυρήθηκε ότι δεν είναι καλά.


Άμεσα θα μεταφερθεί στην Κομοτηνή στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο άνδρας από τις Σάπες θα αφήσει την τελευταία του πνοή. Ο θάνατός του συντελέστηκε λίγες ώρες μετά την κηδεία της συζύγου του, γεγονός που όπως φαίνεται δεν άντεξε η καρδιά του. Λόγω του αιφνίδιου θανάτου του 75χρονου παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή. Την διενέργειά της έκανε το πρωί της Κυριακής 16 Ιουλίου ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης, επιβεβαιώνοντας στον "Χ" ότι ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. 


Η κηδεία του 75χρονου έγινε το μεσημέρι της Κυριακής 16 Ιουλίου, μία μέρα μετά από αυτήν την 79χρονης γυναίκας του. Συγγενείς των ηλικιωμένων που ταξίδεψαν από την Ρωσία και την Γερμανία βίωσαν στιγμές μεγάλης θλίψης λόγω της διπλής και τόσο ξαφνικής απώλειας. Ένα ζευγάρι που ήταν μαζί στη ζωή κι έμελλε να είναι μαζί και στο θάνατο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της θρακικής γης που τους σκεπάζει.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αναδημοσιεύουν όλοι και αναπαράγουν με περισσή  μάλιστα ευκολία,  τις απόψεις  των financial times,  που αναφέρεται στον διπλωματικό πόλεμο Ελλάδας Ρωσίας,  αλλά και την απέλαση των Ρώσων διπλωματών, χωρίς δ

Ημερολόγιο