ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 28 Ιουλίου, 2017 - 11:00
ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΦΕΛΙΝΑΣ ΚΑΖΑΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ

"Λουλουδάτη" αντιπολίτευση

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δήμος Κομοτηνής
Πάρκο Αγίας Παρασκευής
Γιώργος Πετρίδης
Φελίνα Καζάκου

Το κατά πόσο οι Κομοτηναίοι μπορούν να διατηρήσουν ένα πάρκο-στολίδι έχει κριθεί διαχρονικά με ...αρνητικό πόρισμα
 

Διονύσης Βοργιάς

Πως ήταν το πάρκο επί δημοτικής αρχής Κοτσάκη τον Ιούλιο του 2010 και πως είναι σήμερα 7 χρόνια μετά επί διοίκησης Πετρίδη, είναι το βασικό διακύβευμα της 'κόντρας', η οποία φυσικά ακολουθεί την τελευταία τάση της 'μόδας', δηλαδή να γίνεται μέσω ...facebook. Μία διαδικτυακή κόντρα μεταξύ της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Φελίνας Καζάκου και του δημάρχου Κομοτηνής Γιώργου Πετρίδη. 


Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΖΑΚΟΥ
"Να μοιραστώ τον προβληματισμό μου. Τι δεν βλέπετε τελικά σε αυτή την πόλη; 
Η απουσία της δημοτικής αρχής καταγράφεται σε όλες τις γωνιές της πόλης.


Το πάρκο της Αγίας Παρασκευής τον Ιούλιο του 2010", είναι τα λόγια της κα Καζάκου, η οποία συνόδεψε την κατηγορία με αρκετές, πράγματι όμορφες, φωτογραφίες από το πάρκο, χρονολογούμενες προ επταετίας περίπου.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΤΡΙΔΗ
"Όταν κάποιες και κάποιοι μετράνε το όραμά μας με τον αριθμό και το χρώμα των λουλουδιών στο πάρκο, εμείς προχωράμε στην ουσία", ήταν η απάντηση του Γιώργου Πετρίδη -ως είθισται σε κεφαλαία γράμματα, συνοδευόμενη με ένα ρεπορτάζ του 'Χ' περί μη αύξησης των δημοτικών τελών το 2018. Εμμέσως πλην σαφώς οι 'βολές' στρέφονται κατά της κα Καζάκου και όσων υποστήριξαν ότι η Κομοτηνή αξίζει ένα πάρκο-στολίδι.


ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ;
Η Κομοτηνή μπορεί μεν να αξίζει ένα πάρκο-στολίδι, δυστυχώς όμως δε μπορεί να το συντηρήσει εξαιτίας των ίδιων της των κατοίκων. Υπενθυμίζουμε ότι οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα του 2010, όμως αυτή η πραγματικότητα κράτησε ελάχιστους μήνες.


Σειρά είχε ένα μπαράζ βανδαλισμών και κλοπών, που κατέστησαν την όποια συντήρηση στο επίπεδο 'Amsterdam' ουτοπική και παράλογα κοστοβόρα. Το πάρκο δεν 'έκλεισε' ούτε ένα χρόνο σε αυτή την μορφή... Και μπορεί εν έτη 2017 να μην ανταποκρίνεται στο ιδεώδες ενός τέλειου πάρκου, παραμένει όμως λειτουργικό.  Από την άλλη, ο δήμος Κομοτηνής πράγματι έχει αυτή τη στιγμή προβλήματα, στα οποία θα μπορούσε να ασκηθεί πιο γόνιμη κριτική. Έγκειται στους ανθρώπους που έχουν ψηφίσει οι Κομοτηναίοι, ώστε να τα βρουν.


Κι αν δε μπορούν να τα βρουν μόνοι τους, τότε ...ξεφυλλίζοντας τον 'Χρόνο' θα εντοπίσουν αρκετά, πάνω στα οποία μπορούν να 'χτίσουν' μια ουσιαστική αντιπολιτευτική ατζέντα.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Συνεδρίασε το εθνικό συμβούλιο ασφαλείας της Τουρκίας που ασχολήθηκε με τα δικαιώματα τους όπως τα αντιλαμβάνονται,  στο Αιγαίο και στην Κύπρο και έδωσε το πράσινο φως στον Ερντογάν  να τα υπερασπιστεί,  κάν