ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου, 2017 - 11:00
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΜΑΖΙ

Κοινός χορός τριών Ενώσεων

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αστυνομικοί
Απόστρατοι
Βασιλόπιτα
Χορός

Παρών ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης


Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πρωτοχρονιάτικος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ροδόπης και την Τοπική Διοίκηση Ι.Ρ.Α. Ν. Ροδόπης, στο κέντρο διασκέδασης «Ποσειδώνιο» την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Κομοτηναίων Γεώργιος Πετρίδης, ο γενικός επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης ταξίαρχος Νικόλαος Μενεξίδης, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης αστυνομικός υποδιευθυντής Μιχαήλ Σεβδυνίδης, ο υποδιοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός υποδιευθυντής Χρήστος Σταμπουλής, ο αντιπρόεδρος Θεμάτων Μελετών & Επιμόρφωσης Αστυνομικών της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Σταύρος Μπαλάσκας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μουρτης, ο πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Νομού Ξάνθης Πέτρος Χατζηαντωνίου, ο οργανωτικός γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Α.Μ.Θ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της Ι.Ρ.Α./Τοπική Διοίκηση Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Χατζηαναγνώστου και ο πρόεδρος της Ι.Ρ.Α./Τοπική Διοίκηση Ξάνθης Χρήστος Ιωαννίδης. Την τελετή κοπής της βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο μητροπολίτης της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η κοπή της βασιλόπιτας και απονομή δώρων στους τυχερούς της βραδιάς, ενώ ακολούθησε χορός με τους αστυνομικούς και απόστρατους να αποδεικνύουν την χορευτική τους δεινότητα πάνω στην πίστα.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μόλις πραγματοποιείται  μία ρήξη, η  υπάρχει μια αποχώρηση, η  παραίτηση ενός  κυβερνητικού  στελέχους  τότε αρχίζουν να λέγονται και  αλήθειες και   βγαίνουν στη φόρα πολλά μυστικά τα οποία μάλλον τα κρατού