ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου, 2018 - 11:00
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ

Κοινός αγώνας Βαφειάδη, Κωνσταντινίδου, Γραβάνη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΟΕΒΕΣ Ροδόπης
ΕΒΕΡ
Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής

Οι τρεις πρόεδροι δηλώνουν πως μόνο μέσα από την συνεργασία η Ροδόπη θα καταφέρει ό,τι δεν πέτυχε στο παρελθόν

Διονύσης Βοργιάς

Πληθαίνουν οι κοινές εμφανίσεις των Ανέστη Βαφειάδη, Κικής Κωνσταντινίδου, Αντώνη Γραβάνη, κι αυτές εντάσσονται στην γενικότερη προσπάθεια ανάπτυξης συνεργασιών, προς όφελος της επιχειρηματικότητας στη Ροδόπη.


Έτσι και το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου, μαζί έκοψαν οι τρεις πρόεδροι και την πίτα της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων (ΟΕΒΕΣ) Ροδόπης Ανέστης Βαφειάδης, είχε βεβαίως τον πρώτο λόγο στο πλαίσιο της ετήσιας κοπής πίτας της Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε ως είθισται κάθε χρόνο στο παραδοσιακό εστιατόριο που διατηρεί ο επιχειρηματίας στο κέντρο της πόλης, τα Αδέρφια. Μαζί του όμως, κλήθηκαν να κόψουν την πίτα και να μεταφέρουν χαιρετισμό και η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής Κική Κωνσταντινίδου και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης. Και οι τρεις τους τόνισαν, ότι δίνουν αγώνα από κοινού για τα προβλήματα της περιοχής.


"Ενωμένοι όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο για τις επιχειρήσεις μας και για τις πόλεις μας, γιατί δυστυχώς η Ροδόπη είναι σε πολλούς τομείς ουραγός όλης της Ελλάδας", ήταν η διαπίστωση που έκανε ο κος Βαφειάδης, ο οποίος όμως πρόσθεσε ότι "εμείς μέσα από την συνεργασία όλων των επαγγελματιών, των φορέων, των ΜΜΕ, και όλων των Κομοτηναίων, η Ροδόπη θα καταφέρει να ανέβει. Ελπίζουμε του χρόνου ο νομός μας να είναι πιο ψηλά, να μην είναι ουραγός". Κατόπιν, προλόγισε τους δύο συνεργάτες του σε αυτή την προσπάθεια.


Από πλευράς της η κα Κωνσταντινίδου υπογράμμισε ότι "η προσπάθεια που κάνουμε για τον τόπο, την επιχειρηματικότητα, τους εμπόρους, είναι πολύ μεγάλη και η αλληλοστήριξη όλων μας είναι πολύτιμη, για να μπορέσει η Κομοτηνή, ο νομός μας και η Περιφέρεια να βγει μπροστά και να γίνει μία από τις πιο δυναμικές σε όλη την Ελλάδα. Εμείς είμαστε η αρχή αυτού του κράτους, τα σύνορα και ο πρώτος σταθμός εισόδου στην χώρα".


Ενώ ο κος Γραβάνης κατέθεσε το εξής σχόλιο: "Θέλω να συγχαρώ όλους τους προέδρους των σωματείων, γιατί είναι η ραχοκοκαλιά του συνδικαλιστικού κομματιού των επιχειρήσεων. Αυτή τη στιγμή ξεκινάμε από πλευράς μας, και θα έχουμε απόλυτη και αμέριστη συνεργασία με όλους τους φορείς, γιατί όλοι μαζί ενωμένοι οφείλουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για την επιχειρηματικότητα σε αυτή την περιοχή που τόσο πονάει". 


Στην εκδήλωση παρόντα ήταν σχεδόν όλα τα μέλη που απαρτίζουν την ΟΕΒΕΣ Ροδόπης, αλλά και τα περισσότερα από τα ΜΜΕ της περιοχής, τα οποία είχαν κληθεί όχι μόνο για να καλύψουν τη βραδιά αλλά και για συνεστίαση με την ΟΕΒΕΣ.
Τυχερή της βραδιάς αναδείχθηκε η ιδιοκτήτρια του τοπικού καναλιού R Channel Κατερίνα Μαλούση στην οποία δόθηκε από τον Ανέστη Βαφειάδη ως συμβολικό δώρο το βιβλίο συνταγών "Νόστιμες Αναμνήσεις από τη Θράκη" του Θανάση Πανδρευμένου, ένα βιβλίο που συνδυάζει ιστορία, γαστρονομία κι έναν Κομοτηναίο συγγραφέα.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Προηγήθηκε η διασπορά κινητών τηλεφώνων, βουλευτών και υπουργών,  που κατά την άποψη  κάποιων ένθερμων,  προφανώς οπαδών της σκληρής γραμμής για το θέμα των Σκοπίων, στοχοποιήθηκαν ως υπαίτιοι και επιρρεπείς