ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΟΔΟΠΗΣ

Καινοτομία και νεανικότητα, επιβράβευσε το ΕΒΕΡ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΒΕΡ
Κοπή πίτας
Βραβεύσεις

Στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης κοπής πίτας στη Λέσχη Κομοτηναίων

Διονύσης Βοργιάς

Κάτι από παλιά θύμισε η κοπή πίτας του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, μιας που το παρόν έδωσαν πλήθος πολιτικών και επιχειρηματιών της περιοχής. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων, ενώ την πίτα ευλόγησε, μεταφέροντας και τις ευχές του, ο μητροπολίτης Μαρωνείας - Κομοτηνής κος Παντελεήμων.


Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αντώνης Γραβάνης, στην πρώτη πίτα που τον βρίσκει με αυτό το πόστο, μίλησε για τις δυσκολίες της εποχής, αλλά και στάθηκε στις καινοτομίες που εισάγει η διοίκησή του αλλά και στην ανάγκη ενότητας όλων, με κοινό γνώμονα το συμφέρον του επιχειρηματία της περιοχής. "Ευχόμαστε το 2018 να είναι μία χρονιά καλύτερη για τους επιχειρηματίες της περιοχής, γιατί η Ροδόπη αντιμετωπίζει πολλές αντιξοότητες και είναι πολύ δύσκολο να επιχειρείς. γι' αυτό ως Επιμελητήριο αναλαμβάνουμε πρωταγωνιστικό ρόλο, ώστε να γνωρίζει ο κάθε επιχειρηματίας ότι δίπλα του υπάρχει ένα Επιμελητήριο που κάνει ό,τι χρειάζεται για την επιχειρηματική κοινότητα", είπε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αντώνης Γραβάνης, για να πραγματοποιήσει τις εξής βραβεύσεις:


1. Προς Interplast ΑΕ - τιμητική πλακέτα για την πανελλήνια βράβευση της εταιρίας ως το πιο καινοτόμο προϊόν στην Ελλάδα
2. Προς Βασιλεία Μαμαλίκου - τιμητική πλακέτα για την γυναίκα που είναι το παλαιότερο μέλος ΔΣ του επιμελητηρίου
3. Προς Ηλιάνα Καλεντερίδου*
4. Προς κο Λουλέ *
5. Προς Ραφαήλ Καραολάνη (την πλακέτα έδωσαν από κοινού οι κκ Γραβάνης, Κιλτσίκης) *
*τιμητική πλακέτα ως τους νεότερους επιχειρηματίες που έκαναν έναρξη επιχείρησης το 2017


ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά, Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, η πολιτευτής ΝΔ Ροδόπης Βούλα Ελευθεριάδου, ο δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο κι επικεφαλής πολιτικής προστασίας του δήμου Θέμη Τζενετίδη, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Κομοτηνής Φελίνα Καζάκου μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Χασάν Χασάν, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης Ανέστης Βαφειάδης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής Κική Κωνσταντίνου, ο δήμαρχος Μαρωνείας - Σαπών Γιάννης Σταυρίδης, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης Ιωάννα Χατζηαντωνίου, πλήθος ανθρώπων του επιχειρηματικού κόσμου της Κομοτηνής, καθώς και το νεοεκλεγέν 21μελές διοικητικό συμβούλιο του ΕΒΕΡ, παρόντος και του επικεφαλής της παράταξης Μαζί από το Χθες στο Αύριο Γιάννη Κιλτσίκη, ο οποίος και στις πρόσφατες εκλογές κατάφερε να εκλέξει 10 μέλη στο ΔΣ. Αργοπορημένος έφτασε στην εκδήλωση και ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Χρήστος Μέτιος, ο οποίος βρισκόταν στην κοπή πίτας του Επιμελητηρίου στον Έβρο που ξεκινούσε μία ώρα νωρίτερα.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αναφερθήκαμε χθες στο Ιεροσπουδαστήριο της Κομοτηνής και την συνεχιζόμενη κατάληψη από τους μαθητές εδώ και καιρό,  που διαμαρτύρονται για την μείωση της διδασκαλίας των μαθημάτων στη μητρική γλώσσα και στα