ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2017 - 11:00
ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΑΠΟ ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Το ιατροδικαστικό πόρισμα θα δώσει απαντήσεις

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εξαφάνιση
πτώμα
Πετρωτά

Εξαιρετικά δύσκολη η δουλειά του ιατροδικαστή Νικόλαου Κηφνίδη, αφού τα ευρήματα μεταφέρονται σταδιακά 

Με τα μακάβρια ευρήματα να μεταφέρονται σταδιακά, ανάλογα με την συχνότητα εύρεσής τους, σε σακούλες, αφού το σώμα της άτυχης Βρετανίδας, βρέθηκε διαμελισμένο, ως εξαιρετικά δύσκολη μπορεί να χαρακτηριστεί η δουλειά του προϊστάμενου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θράκης Νικόλαου Κηφνίδη.

Είναι αυτός που έχει επωμιστεί το επιστημονικό βάρος της έκδοσης ενός πορίσματος για τις συνθήκες θανάτου της 63χρονης Βρετανίδας στην περιοχή του Πύργου Πετρωτών.

Και όσο οργιάζουν οι φήμες από μη ειδικούς για λύκους, τσακάλια ή τσομπανόσκυλα και όσο αναπαράγονται δηλώσεις του ακόμα και από εγνωσμένου κύρους βρετανικά Μέσα, τις οποίες όμως εκείνος δεν έκανε ποτέ, ο ιατροδικαστής επιλέγει να τηρεί σιγή ιχθύος και να κάνει τη δουλειά του, όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Έχει άλλωστε και στο παρελθόν χειριστεί δύσκολες υποθέσεις και όντας ο μοναδικός ιατροδικαστής στη Ροδόπη, γνωρίζει την "πίεση" που επιδέχονται ζητήματα που τυγχάνουν μεγάλης δημοσιότητας. 


Αναμένουμε, λοιπόν, την έκδοση πορίσματος για τον θάνατο της Βρετανίδας στην περιοχή των Πετρωτών. Μόνο τότε θα μιλήσει ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θράκης κ. Νικόλαος Κηφνίδης.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Συνεδρίασε το εθνικό συμβούλιο ασφαλείας της Τουρκίας που ασχολήθηκε με τα δικαιώματα τους όπως τα αντιλαμβάνονται,  στο Αιγαίο και στην Κύπρο και έδωσε το πράσινο φως στον Ερντογάν  να τα υπερασπιστεί,  κάν