ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2017 - 11:00
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Η "Λευκή Νύχτα" έβγαλε στους δρόμους το καταναλωτικό κοινό

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Λευκή Νύχτα
Agora Festival
Εμπορικός Σύλλογος
αγορά

Ξενύχτησε η αγορά και οι καταναλωτές της, με τα καταστήματα χθες να παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα


Οι προσφορές σε πολλά είδη δέλεαρ για αγορές, σε συνδυασμό με ψυχαγωγικές και άλλες δράσεις σε πολλά σημεία

Κινητοποίησε τον εμπορικό κόσμο της πόλης και έβγαλε στους δρόμους το καταναλωτικό κοινό. Η "Λευκή Νύχτα" ξενύχτησε την αγορά και τους καταναλωτές της, με τα καταστήματα χθες Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου να παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. Η ανταπόκριση των επαγγελματιών στο κάλεσμα  του 1ου AGORA Festival, που απεύθυναν από κοινού Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης και ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής, μεγάλη. 


Από απόγευμα της Παρασκευής 29/9 και με αφορμή τη Λευκή Νύχτα έκλεισαν οι δρόμοι: Ορφέως (από το ύψος της Εθνικής Τράπεζας μέχρι τη συμβολή με τη Σ. Κομνηνού), Βασ. Παύλου, Αγ. Γεωργίου, Παρασίου και Σ. Βέμπο. 


Πλήθος κόσμου πλημμύρισε κάθε γωνιά της πόλης, με την κινητικότητα να είναι μεγάλη σε καταστήματα όπου έσπευσαν να κάνουν τις αγορές τους, καθώς όλα τα προϊόντα και αγαθά προσφέρονταν σε χαμηλές τιμές. Οι προσφορές σε πολλά είδη δέλεαρ για αγορές, με τους επαγγελματίες να επιδιώκουν να κάνουν τζίρο πουλώντας επιλεγμένα προϊόντα σε συμφέρουσες, για τους καταναλωτές, τιμές. Παράλληλα, οι πολυποίκιλες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν σε διάφορα σημεία και συνόδευαν τη «Λευκή Νύχτα, έδωσαν έναν άλλο, γιορτινό τόνο, στην πόλη προσελκύοντας το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.


Με πυροτεχνήματα και την μπάντα κρουστών PARANUE να δίνουν το εναρκτήριο λάκτισμα στην πόλη της Κομοτηνής, παράλληλα με τη λειτουργία των καταστημάτων, πραγματοποιήθηκαν ψυχαγωγικές δράσεις σε 11 σημεία του κέντρου και της περιφέρειας της Κομοτηνής, καθώς και μια σειρά από άλλες δράσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε Επίδειξη γυμναστηρίου "Action" και μουσική με τους "Nasa Funk", "Βίκυ Αλμαζίδου Jazz Quartet" live Band, "Tropical Jazz Quarter " με τη συμμετοχή της ομάδας Latin χορών του συλλόγου "Φιλοτέχνες" και ζωγραφική από τον Στάθη Γεβρέκη, Latin χορός από τους Alma Libre,  λαϊκή βραδιά Ναργιλέ, Big Street Party - Dj Φί, τους "Monie & Monie Conniente" στη Λέσχη Κομοτηναίων, Bazzar βιβλίου & συγκέντρωση σχολικών ειδών από τον σύνδεσμο γονέων και κηδεμόνων Κομοτηνής σε συνεργασία με τα "Παιδικά Χωριά SOS" στο Εμπορικό Κέντρο Kosmopolis, επίδειξη γυμναστηρίου "Sport Fitness", παρουσίαση αλλαντικών & τυροκομικών από τις εταιρίες "Μιράν" & "Σαμοθράκη", βραδιά γευσιγνωσίας, ενημέρωση για το πρόγραμμα "ERASMUS, για την "Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων" και το "Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης" από το Europe Direct 


Στην αγορά κυκλοφορούσαν κλόουν, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, καθώς και οι μασκότ της λευκής Νύχτας με δρώμενα για τους μικρούς μας φίλους. Στη διάρκεια της Λευκής Νύχτας το Εκκλησιαστικό Μουσείο Ιμαρέτ παρέμεινε ανοιχτό έως τις 24.00.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μόλις πραγματοποιείται  μία ρήξη, η  υπάρχει μια αποχώρηση, η  παραίτηση ενός  κυβερνητικού  στελέχους  τότε αρχίζουν να λέγονται και  αλήθειες και   βγαίνουν στη φόρα πολλά μυστικά τα οποία μάλλον τα κρατού