ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου, 2017 - 11:00
«Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ»

Γίνε κι εσύ εθελοντής του Άη Βασίλη!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Άρτεμις Τσολάκη
Ο Άη Βασίλης Άργησε Μια Μέρα
Εθελοντισμός

Επικεφαλής δράσης Άρτεμις Τσολάκη: «μια δράση της πόλης μας»


Για πέμπτη συνεχόμενη φορά η εθελοντική δράση στην Κομοτηνή

Διονύσης Βοργιάς

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η εθελοντική δράση Κομοτηναίων «ο Άη Βασίλης Άργησε Μια Μέρα» θα λάβει χώρα στην Κομοτηνή, με τη συμμετοχή να αναμένεται πιο αθρόα από ποτέ! 


Η δράση περιλαμβάνει πολλά παράλληλα δρώμενα, όπως συναυλίες, πολιτιστικά και αθλητικά γεγονότα, και θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα 14-22 Ιανουαρίου στην Κομοτηνή. 


Στόχος είναι να γεμίσουν όσο το δυνατό περισσότερο οι σάκοι του Άη Βασίλη με τρόφιμα, τα οποία θα δοθούν στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής για τη στήριξη ευπαθών ομάδων.


Επικεφαλής της δράσης είναι η Κομοτηναία Άρτεμις Τσολάκη, η οποία μας δίνει το δικό της μήνυμα για την αξία του εθελοντισμού και για τις δράσεις της περιοχής: «Ο εθελοντισμός και η συμμετοχή σε κοινές δράσεις μας βοηθούν να καλλιεργούμε μια διαφορετική κουλτούρα. Θα πρέπει όλοι να συμμετέχουμε και να αντιμετωπίζουμε τη δράση του Άη Βασίλη ως δική μας δράση, όχι ως ξένη. Χωρίς τη στήριξη όλων μας, η δράση δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί. Άρα οι συμμετέχοντες, και περισσότερο όσοι το σκέφτονται ακόμη, πρέπει να νιώσουν ότι είναι μια δράση της πόλης μας». 


Φέτος η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει τα προηγούμενα χρόνια, ενώ αύριο θα γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό συμμετεχόντων και εκδηλώσεων. «Οι Κομοτηναίοι, μικροί και μεγάλοι, αλλά και οι φοιτητές, χρόνο με τον χρόνο συμμετέχουν περισσότερο στη δράση. 
Για παράδειγμα πέρσι συμμετείχαν κάποιοι παιδικοί σταθμοί, ενώ φέτος συμμετέχουν όλοι. Κάθε χρόνο γίνονται προσθήκες!», προσθέτει η κα. Τσολάκη για τη συμμετοχή, και καταλήγει προσκαλώντας τον κόσμο να βοηθήσει την προσπάθεια του Άη Βασίλη με όποιο τρόπο μπορεί.


Γίνε κι εσύ εθελοντής!
Μπορείς είτε να προσφέρεις είτε ...αν δεν έχεις να προσφέρεις, να βοηθήσεις εθελοντικά! Η κοινότητα με επωνυμία «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα Εθελοντική Δράση Κομοτηναίων» διατηρεί δικιά της «σελίδα» στο facebook, κι εσείς μπορείτε να την επισκεφτείτε και να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον τρόπο συμμετοχής στην εθελοντική δράση. Τα βήματα είναι απλά, το έργο όμως καίριο!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ίσως με το δίκιο του ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης ότι στο μεγαλύτερο Δήμο της Ροδόπης μετά το Δήμο Κομοτηνής, στον Δήμο Ιάσμου συγ

Ημερολόγιο