ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου, 2019 - 10:00
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

Ευχόμενοι καλό επιχειρηματικό έτος, έκοψαν πίτα οι επαγγελματίες της Ερμού

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ermou Street Komotini
Κοπή πίτας

Το φλουρί έτυχε η Χρύσα Τσένη, χαρούμενος από την ανταπόκριση επαγγελματιών και εργαζομένων ο Γιώργος Κασάπης

Διονύσης Βοργιάς

Έχουν ενωθεί σε έναν κοινό εμπορικό σκοπό, οι επαγγελματίες του πεζοδρόμου της Ερμού. Όπως αναλυτικά σας ενημέρωσε ο "Χ" οι επαγγελματίες έχουν δημιουργήσει μία ομάδα, το Ermou Street Komotini, προκειμένου να κάνουν κοινές δράσεις και εκδηλώσεις, με κοινό παρονομαστή την τόνωση της αγοραστικής κίνησης στον εμπορικό πεζόδρομο της πόλης.

Θέλοντας το δείξουν ότι το 2019 τους βρίσκει ενωμένους στον κοινό αυτό σκοπό, οι επαγγελματίες το βράδυ της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου, συναντήθηκαν όλοι μαζί και με τους εργαζομένους τους, κι έκοψαν την ετήσια βασιλόπιτά τους στο Theatro επί της πλατείας Ειρήνης. Χαρούμενος από την ανταπόκριση επαγγελματιών και εργαζομένων, δήλωσε στον "Χ" ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον πεζόδρομο Γιώργος Κασάπης. "Περάσαμε όλοι πολύ όμορφα", είπε, αναγνωρίζοντας πως "κάτι αντίστοιχο δεν έχει ξανασυμβεί στην πόλη μας, γι' αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό το εγχείρημα".

Άλλωστε, όπως διαπίστωσε ο ίδιος, αναφερόμενος σε όλους όσους δραστηριοποιούνται στον πεζόδρομο, "έχουμε κοινά προβλήματα και κοινές αγωνίες". 

Γι' αυτό, όπως είπε, "τα βάζουμε όλα πέρα και κοιτάμε να περάσουμε ένα μήνυμα ότι η ομαδικότητα φέρνει πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα". Διαπιστώνει, μάλιστα, ο ίδιος, πως "μέχρι στιγμής υπάρχει θετική ανταπόκριση και από τους καταναλωτές".

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής Κική Κωνσταντινίδου, η οποία άλλωστε έχει στηρίξει έμπρακτα τον εμπορικό αυτό πεζόδρομο της Κομοτηνής, μέσω της πρότασης που κατέθεσε ο Δήμος Κομοτηνής με την συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, για την διαμόρφωση ενός Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου στον πεζόδρομο.

Για την ιστορία το πρώτο κατάστημα που κέρδισε το πρώτο φλουρί της βασιλόπιτας της οδού Ερμού είναι το κατάστημα μπαλονιών και είδη δώρων baballoon. Η τυχερή ιδιοκτήτρια του καταστήματος Χρύσα Τσένη κέρδισε ένα συμβολικό δώρο, εν είδει καλοτυχίας για την επιχειρηματική χρονιά 2019.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Θα πάρουμε μέτρα και στοχευμένα μάλιστα,  αλλά στο προσεχές μέλλον,  εναντίον της Τουρκίας,  απεφάνθη ο βραδυκίνητος μηχανισμός της ΕΕ στη Σύνοδο Κορυφής, για τις παράνομες εξορυκτικές δραστηριότητες στην αν