ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 14 Απριλίου, 2017 - 11:00
ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙΑ

Έριξαν φόλες στο σπίτι του Παναγιώτη Κώστογλου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Φόλες
Κομοτηνή

«Το ένα έφαγε την φόλα κι ευτυχώς το πήγα στον κτηνίατρο εγκαίρως» μας λέει ο ιδιοκτήτης τους

Διονύσης Βοργιάς

Γνωστή φυσιογνωμία στην Κομοτηνή, ο Παναγιώτης Κώστογλου, μας καταγγέλλει ένα περιστατικό, με την ελπίδα ότι η δημοσιότητα θα αποτρέψει παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Ο ίδιος, ζει μόνος του αλλά έχει παρέα τρία σκυλιά, τα οποία ζουν κυρίως στην αυλή αλλά και σε ειδικούς χώρους που έχει διαμορφώσει γι' αυτά μέσα στο σπίτι. "Γαβγίζουν μόνο όταν ακούσουν τα σκυλιά της γειτονιάς" μας λέει ο κ. Παναγιώτης, ο οποίος εξηγεί ότι ποτέ δεν τα αφήνει να γαβγίζουν μετά τις 12 το βράδυ, αλλά αντίθετα τα ησυχάζει.


Παρόλα αυτά, οι φωνές φαίνεται πως δεν άρεσαν σε κάποιον, με αποτέλεσμα να πετάξει φόλες μέσα στην αυλή του σπιτιού. Το ένα σκυλάκι, προφανώς νομίζοντας ότι πρόκειται για κανονικό φαγητό, έφαγε την φόλα. "Άρχισε να βγάζει αίμα και το πήγα κατευθείαν στον κτηνίατρο", μας εξηγεί ο κ. Παναγιώτης, ο οποίος μόλις μπήκε σπίτι είδε το σκυλάκι ανάποδα να αργοπεθαίνει. "Τώρα, έχουν περάσει επτά μέρες και κάπως έχει συνέλθει, αλλά πρέπει να το ταΐζω και να το προσέχω", συμπληρώνει, εξηγώντας μας παράλληλα ότι όλη αυτή η ιστορία του κόστισε και σε χρήματα, καθώς έπρεπε να πηγαίνει τον σκύλο κάθε μέρα στον κτηνίατρο και να του δίνει τα κατάλληλα φάρμακα, προκειμένου να συνέλθει. "Έδωσα αρκετά λεφτά κι αγχώθηκα πάρα πολύ όλες αυτές τις ημέρες", συμπληρώνει.


"Αν έκαναν τόσο φασαρία, ας καλούσαν την αστυνομία! Δεν έπρεπε να βάλουν φόλα στα σκυλιά και μέσα στο σπίτι μου", είναι το παράπονο που μας εκφράζει. Ο ίδιος ζητάει να βρεθεί ο άνθρωπος που έριξε φόλες, ώστε να μην ξανακάνει τέτοια πράξη ποτέ και προς κανένα σκύλο.


Φυσικά, ο κ. Κώστογλου, εκτός από φιλόζωος, είναι και μεγάλος οπαδός του Πανθρακικού. Εκεί με καπέλα, σημαία, χαμόγελο, και τα περίφημα χαρτάκια που πετούσε σε κάθε έναρξη αγώνα, ποζάρει με τη σημαία του Πανθρακικού στα χέρια και νοσταλγεί τα περασμένα χρόνια, όπου ο Πανθρακικός αγωνιζόταν στα "σαλόνια" της Α' Εθνικής και υποδεχόταν τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες στην Κομοτηνή. Μας ρωτάει αν η ομάδα θα κατεβεί του χρόνου, έστω και στη Γ' Εθνική, από μεράκι για τους "πράσινους". Του απαντάμε ότι κανείς δεν ξέρει ακόμη...
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Καλά μας τα είπε ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας από την Κομοτηνή,  ότι το μεταναστευτικό οφείλεται βέβαια σε πολέμους, φτώχεια και  διεφθαρμένες καταστάσεις, σε χώρες της Ασίας κ