ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 21 Ιουνίου, 2018 - 10:00
ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ

Ένας πατέρας τριών παιδιών κάνει έκκληση για βοήθεια

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Βοήθεια
Ανθρωπιά

Ο Αχμέτ Μεχμέτ Χασάν δηλώνει άνεργος και με πρόβλημα υγείας αφού έχει υποβληθεί σε εγχείριση καρδιάς 

Δήμητρα Συμεωνίδου

Ένα χέρι βοηθείας αναζητεί ο Αχμέτ Μεχμέτ Χασάν  όχι τόσο για τον ίδιο, όσο για τα τρία παιδιά του. Η Εμινέ, ο Αχμέτ και ο Εράι ζουν μαζί με τον πατέρα τους στο σπίτι τους στον Πάσσο του Δήμου Αρριανών. Εκείνος έχει αναλάβει την επιμέλεια και προστασία των τριών ανήλικων παιδιών και απευθύνθηκε στον Μουφτή Κομοτηνής για να λάβει διαζύγιο από την σύζυγό του. Στην αγωγή του ο κος Χασάν δηλώνει ότι η σύζυγός του εγκατέλειψε εκείνον και τα τρία παιδιά τους. Όμως η αγωγή για την έκδοση διαζυγίου δεν συζητήθηκε, αφού δεν κατέστη δυνατή η ειδοποίηση της συζύγου καθώς είναι αγνώστου κατοικίας πλέον. 

Παρόλα αυτά τα τρία παιδιά βρίσκονται στην επιμέλεια και προστασία του πατέρα τους μέχρι την έκδοση της οριστικής απόφασης από το Μουφτή Κομοτηνής. 

Ο Αχμέτ Μεχμέτ Χασάν όμως δηλώνει άνεργος και με πρόβλημα υγείας αφού έχει υποβληθεί σε εγχείριση καρδιάς, με συνέπεια τα εισοδήματα της οικογένειας να είναι στην κυριολεξία μηδαμινά. 

Τα παιδιά πρέπει να συνεχίσουν το σχολείο τους, όμως ο πατέρας τους δε διαθέτει χρήματα για τα απαραίτητα. Μας υποδεικνύει το άδειο ψυγείο στο σπίτι, ένας χώρος όχι ιδιαίτερα κατάλληλος για την φιλοξενία παιδιών. 

Άνθρωποι από τον οικισμό του Πάσσου έχουν ευαισθητοποιηθεί από την κατάσταση της οικογένειας και βοηθούν όσο μπορούν, όμως στην περίπτωση της τετραμελούς οικογένειας χρειάζεται μια πιο συντονισμένη προσπάθεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες πρόνοιας. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πληθαίνουν τα σενάρια για πολλαπλές κάλπες στις 26 Μαΐου, που αυτό βέβαια θα το εκτιμήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του,  εξετάζοντας τα δεδομένα, τις δικές τους  δημοσκοπήσεις, αλλά και τα  μ