ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου, 2018 - 11:00
ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΜΑΓΚΑΛΙΑ

Ένα διαφορετικό ρεβεγιόν στο Avant Garde

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Avant Garde
Σύλλογος Καρκινοπαθών Δύναμη Ψυχής

Συγκεντρώθηκαν χρήματα για τον σύλλογο καρκινοπαθών και φίλων Ροδόπης "Δύναμη Ψυχής"


Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου τα μαγκάλια άναψαν στο γνωστό καφέ-μπαρ στην πλατεία, με κεράσματα προς όλους

Χορταστική και κεφάτη ήταν η Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στο καφέ - μπαρ Avant Garde επί της πλατείας Ειρήνης. Έτσι, από τις πρωινές ώρες άναψαν τα ...μαγκάλια στην πλατεία και οι μεζέδες άρχισαν να ψήνονται ο ένας μετά τον άλλο.


Πλήθος κόσμου γέμισε το φιλόξενο γωνιακό μαγαζί, ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος, αλλά και απολαυστικές μπουκιές από όσα έψηναν οι εργαζόμενοι του καταστήματος. Τα κεράσματα πολλά, δεν άφησαν κανένα με άδειο στομάχι. Μουσική, εορταστική διάθεση και ποτό με μέτρο, συνδυάστηκαν με το φαγητό, φτιάχνοντας ένα διαφορετικό ρεβεγιόν, λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου.


Αξίζει να σημειωθεί πως το ρεβεγιόν δεν είναι αμιγώς ψυχαγωγικό χαρακτήρα, καθώς συγκεντρώθηκαν και χρήματα για τη στήριξη του συλλόγου καρκινοπαθών και φίλων νομού Ροδόπης "Δύναμη Ψυχής".


ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΙΑ '80s
Μην χάσετε την υπέροχη βραδιά '80s το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιανουαρίου, στο 3 Gourmet, το μαγαζί "στολίδι" που βρίσκεται στον τρίτο όροφο, πάνω από το Avant Garde.


Με μουσική που μας γυρνάει στη δεκαετία του 1980, ποιοτικό ποτό και πολλές-πολλές αναμνήσεις, το event αποτελεί εγγύηση ότι θα διασκεδάσετε από καρδιάς το βράδυ της Παρασκευής!
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μόλις πραγματοποιείται  μία ρήξη, η  υπάρχει μια αποχώρηση, η  παραίτηση ενός  κυβερνητικού  στελέχους  τότε αρχίζουν να λέγονται και  αλήθειες και   βγαίνουν στη φόρα πολλά μυστικά τα οποία μάλλον τα κρατού