ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου, 2018 - 11:00
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ

Ελεγχόμενη στάθμευση: Το τριαντάλεπτο θα γίνει 1 ώρα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ελεγχόμενη Στάθμευση
Δήμος Κομοτηνής

Για να ισχύσει και τυπικά η αλλαγή θα πρέπει πρώτα να περάσει από το δημοτικό συμβούλιο


Η αλλαγή αποφασίστηκε ύστερα από συνάντηση των Πετρίδη, Βαφειάδη, Κωνσταντινίδου

Διονύσης Βοργιάς

Αύξηση του ωραρίου ισχύς των καρτών ελεγχόμενης στάθμευσης, αποφάσισε ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, ύστερα κι από συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Ροδόπης Ανέστη Βαφειάδη και την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής Κική Κωνσταντινίδου. 


Όπως μας είπε ο κος Πετρίδης, από την συνάντηση βγήκε ως πόρισμα ότι οι κάρτες ελεγχόμενης στάθμευσης θα ισχύουν για μία ώρα και όχι για τριάντα λεπτά, καθώς από τη μία το μέτρο φαίνεται να αποδίδει από την άλλη όμως έχουν καταγραφεί και παράπονα ότι τα τριάντα λεπτά είναι πολύ λίγος χρόνος.


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΛΕΠΤΟ
Προσοχή, όμως, γιατί για να ισχύσει και τυπικά η ληφθείσα απόφαση θα πρέπει πρώτα να περάσει από δημοτικό συμβούλιο, επομένως μέχρι στιγμής ισχύει κανονικά ως είχε το τριαντάλεπτο.


Όπως μας λέει και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Πολιτειάδης, πέρα από την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου, θα πρέπει να γίνουν και κάποιες τυπικές αλλαγές, όπως η πληροφορία στις ταμπέλες σήμανσης αλλά και η σταδιακή αλλαγή των καρτών ελεγχόμενης στάθμευσης.


Όπως μας ενημερώνει και η Κική Κωνσταντινίδου "είπαμε στον δήμαρχο ότι η μισή ώρα είναι πάρα πολύ λίγη για τη στάθμευση στο κέντρο και πρέπει το μέτρο να γίνει μία ώρα", ενώ εξέφρασε και ως επικουρικό το αίτημα "να μην ισχύει η ελεγχόμενη στάθμευση τα απογεύματα της Δευτέρας και της Τετάρτης που η αγορά είναι κλειστή".
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Το επιθυμούσαν  διακαώς πολλοί σύντροφοι της εναπομείνασας  πλέον παράταξης της «Περιφερειακής Αναγέννησης»,  να προχωρήσει το κόμμα τους σε διαγραφές των ανταρτών υποψηφίων,  όπως έπραξαν  σε Ήπειρο και Πελ