ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 7 Νοεμβρίου, 2017 - 11:00
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΡΟΔΟΠΗΣ

Δύο συνδυασμοί, 2.100 επαγγελματίες έχουν δικαίωμα ψήφου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΒΕΡ
Αντώνης Γραβάνης
Γιάννης Κιλτσίκης
Εκλογές

Η έκπληξη δεν έγινε και τελικά οι εκλογές στο Επιμελητήριο θα διεξαχθούν με δύο αντιπάλους, τους Γιάννη Κιλτσίκη και Αντώνη Γραβάνη

Δήμητρα Συμεωνίδου

Το στοίχημα της συμμετοχής των 2.100 επαγγελματιών του νομού Ροδόπης που έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, φιλοδοξούν να κερδίσουν οι δύο επικεφαλής συνδυασμών. Η έκπληξη δεν έγινε και τελικά οι εκλογές στο Επιμελητήριο θα διεξαχθούν με δύο αντιπάλους, εφόσον βέβαια γίνει και τυπικά η ανακήρυξή τους. Η εκπνοή κατάθεσης των συνδυασμών έληξε στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου. Αμφότεροι οι δύο επικεφαλής συνδυασμών, Γιάννης Κιλτσίκης και Αντώνης Γραβάνης, επέλεξαν την τελευταία ημέρα για να προχωρήσουν στην κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών.


Με 63 υποψηφίους συμβούλους κατέθεσε πρώτος τον συνδυασμό του "Μαζί από το χθες στο αύριο" για το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης ο Γιάννης Κιλτσίκης, φτάνοντας μόνος του στο Επιμελητήριο. Στις δηλώσεις ο κ. Κιλτσίκης σημείωσε: «Με τη συμμετοχή 63 υποψηφίων συμβούλων, ανθρώπων του τοπικού μας επιχειρείν, η ανεξάρτητη παράταξή μας “Μαζί από το χθες στο αύριο”, σκοπό έχει να συμβάλλει στην ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων της Ροδόπης μας. Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε δύναμη την οποία μπορούμε να διοχετεύσουμε όλοι μαζί προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και της ενίσχυσης των επιχειρήσεών μας. Ας συσπειρωθούμε και ας δώσουμε σε όλους να καταλάβουν ότι η αιχμή του δόρατος είμαστε εμείς και κανένας άλλος, ούτε τα κόμματα ούτε τα πρόσωπα, παρά μόνο οι ατελείωτες ώρες που βρισκόμαστε στις δουλειές μας». Ο κος Κιλτσίκης επανέλαβε την έκκλησή του στους επαγγελματίες να ενισχύσουν το Επιμελητήριο με τις ψήφους τους. 


“Συμφωνία ανασυγκρότησης”, είναι η ονομασία του συνδυασμού του Αντώνη Γραβάνη, στον οποίο συμμετέχουν 56 υποψήφιοι. Στις δηλώσεις ο κ. Γραβάνης, μετά την κατάθεση του συνδυασμού του το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, σημείωσε: «Mε τη συμμετοχή 56 επιχειρηματιών, εμπόρων, επαγγελματιών και επιστημόνων, ανθρώπων που εκφράζουν το «νέο» και αγωνιούν για το «αύριο» του τόπου, καταθέσαμε τον συνδυασμό “Συμφωνία Ανασυγκρότησης” για τις εκλογές του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.  

Ο μεγάλος αριθμός των υποψηφίων και από τους δύο συνδυασμούς που έχουν κατατεθεί, σίγουρα θα λειτουργήσει προς όφελος των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών. Να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους τους υποψηφίους των δύο συνδυασμών, οι οποίοι στερώντας χρόνο από τις επιχειρήσεις τους και τις οικογένειές τους, συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές. Καλούμε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου να συμμετέχουν στις εκλογές στις 4 και 5 Δεκεμβρίου ώστε να συνυπογράψουμε όλοι μαζί την Συμφωνία Ανασυγκρότησης με στόχο την αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού, την βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της Ροδόπης και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων της περιοχής μας". 


Οι εκλογές του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης θα διεξαχθούν στις 4 & 5 Δεκεμβρίου. Η ανακήρυξη των συνδυασμών αναμένεται να γίνει μέχρι την 19η Νοεμβρίου. Δικαίωμα ψήφου έχουν 2.100 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του ΕΒΕΡ.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Υποψήφιοι   με τελεσίγραφα και με ένα απλό e-mail,  είναι η μόδα των ημερών. Γεννημένοι αρχηγοί,  χωρίς να πλαισιώνονται από υποστηρικτές  και στη  συγκεκριμένη  περίπτωση υποψήφιους συμβούλους.