ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου, 2016 - 11:00
ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟ BICICLETTA ART BAR

Δωρεά φαγητού στο γηροκομείο Κομοτηνής

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εθελοντισμός
Προσφορά
Γηροκομείο Κομοτηνής

Περίπου 60 μερίδες καλομαγειρεμένου χριστουγεννιάτικου φαγητού παραδόθηκαν τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου

Το Bicicletta Art Bar Κομοτηνής μπορεί να μη λειτούργησε το διήμερο 24-25 Δεκεμβρίου, παρόλα αυτά την επομένη, 26η Δεκεμβρίου, έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, δωρίζοντας ποιοτικές μερίδες φαγητού στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Κομοτηνής, το γνωστό σε όλους μας γηροκομείο Κομοτηνής.


Η καφετέρια, που στεγάζεται επί της Νικολάου Ζωίδη και τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να αποτελεί έναν από τους πρώτους προορισμούς για καφέ και ποτό στην πόλη, δεν ξέχασε αυτές τις γιορτινές ημέρες την τρίτη ηλικία. "Σκεφτήκαμε, επειδή είναι Χριστούγεννα, να κάνουμε μία καλή κίνηση σαν ομάδα του Bicicletta. 


Έτσι περίπου 60 μερίδες, τις δώσαμε  στο γηροκομείο. Θεωρήσαμε ότι οι ηλικιωμένοι έχουν ανάγκη από ένα πιάτο ζεστό φαΐ, ειδικά αυτές τις γιορτινές ημέρες, κι έτσι δείξαμε την αλληλεγγύη μας", θα μας πει ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού, Σταύρος Γιαξής για την προσφορά του Bicicletta στο γηροκομείο.


Το team του μαγαζιού συγκεντρώθηκε το πρωί της Δευτέρας στον χώρο, "φόρτωσε" τα καλομαγειρεμένα φαγητά σε ένα αυτοκίνητο και έκανε μία γιορτινή έκπληξη στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων. Φιλέτο γαλοπούλας, χοιρινά παϊδάκια, συνοδευόμενα από ρύζι και πατάτες φούρνου είχε το εορταστικό μενού, το οποίο απόλαυσαν με την καρδιά τους όσοι στεγάζονται στο γηροκομείο. "Ευχαριστούμε" είπαν χαμογελαστά στα μαγειρεία του γηροκομείου, όπου, ενώ ετοίμαζαν το καθημερινό μενού, ήρθε το χριστουγεννιάτικο γεύμα!


Το μαγαζί Bicicletta Art Bar με αυτό τον τρόπο έδειξε το πρόσωπο αλληλεγγύης του. Αν κι εσείς θέλετε να βοηθήσετε, με οποιοδήποτε τρόπο, στο έργο της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων Κομοτηνής, μπορείτε να αποστείλετε τη βοήθειά σας στο κτήριο επί της οδού Θάσου 18-22 Κομοτηνής, είτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στη γραμμή 2531024836.


Παράλληλα, στο μαγαζί Bicicletta Art Bar, η λειτουργία συνεχίζεται κανονικά και καθημερινά, όπου αυτές τις ημέρες μπορείτε να βρείτε ένα ζεστό "καταφύγιο" με ποικιλία επιλογών σε ποτό, καφέ, φαγητό.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μήνυμα ενότητας και ευθύνης στέλνει ο πρυτανεύων του ΔΠΘ Σταύρος Τουλουπίδης και προτείνει να δημιουργεί με ευρεία συναίνεση για το καλό του πανεπιστημίου  ενιαίο ψηφοδέλτιο από υποψήφιους και μέσα από αυτή

Ημερολόγιο