ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, 2017 - 11:00
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με αριθμούς

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΕΘ
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Έκθεση

44 χρόνια λειτουργίας, 8 σχολές, 18 τμήματα, 23.524 προπτυχιακοί φοιτητές, 54 προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών

Δήμητρα Συμεωνίδου

44 χρόνια λειτουργίας, 8 σχολές, 18 τμήματα, 54 προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών, 200 εργαστήρια, 32 κλινικές, 563 καθηγητές και λέκτορες, 6.107 απόφοιτοι προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών, 2.810 μεταπτυχιακοί φοιτητές, 23.524 προπτυχιακοί φοιτητές και 1.828 υποψήφιοι διδάκτορες.


Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με αριθμούς παρουσιάζεται στο pavilion 14/stand 18 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου δίνει και φέτος το παρών του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η συμμετοχή του Δ.Π.Θ. πραγματοποιείται στο πλαίσιο της AKADEMIA, του θεματικού αφιερώματος της ΔΕΘ  για την εκπαίδευση. 


Σκοπός της συμμετοχής του Πανεπιστημίου είναι να ενημερώσει το ευρύ κοινό για τα  προγράμματα σπουδών, τα μεταπτυχιακά  και ερευνητικά προγράμματα, τα προγράμματα κινητικότητας, τις δράσεις του, και να παρουσιάσει ερευνητικά αποτελέσματα και πρακτικές νέων εφαρμογών.

Και το σκοπό του αυτό εκπληρώνει, όπως διαπίστωσε ο "Χ" ευρισκόμενος στο περίπτερο και καταγράφοντας τη μεγάλη επισκεψιμότητα σε αυτό. 
Παράλληλα, καθ΄ όλη την διάρκεια της 82ης ΔΕΘ, παρουσιάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έκθεση ιστολογικής εικόνας με έργα της αν. καθηγήτριας Ιστολογίας-Εμβρυολογίας της Ιατρικής του Δ.Π.Θ. Μαρίας Λαμπροπούλου.


Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης θα βρίσκεται στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έως 17 Σεπτεμβρίου  2017. Μην παραλείψετε να το επισκεφτείτε.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η προθεσμία που  έπρεπε να δηλώσουν ότι δέχονται την άρση   στο τραπεζικό τους απόρρητο, αυτοί που  προστατεύονται από το νόμο Κατσέλη,  έληξε  στις 15 Σεπτεμβρίου.