ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου, 2017 - 11:00
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δήμαρχος φοιτητής

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γιώργος Πετρίδης
Δήμος Κομοτηνής
Φοιτητές

Γιώργος Πετρίδης: Συμμετέχω και συμβολικά για να τιμήσω αυτή την προσπάθεια και να παρακινήσω και άλλους συναδέλφους από την αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν

Φοιτητής του Διαπανεπιστημιακού Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» είναι πλέον ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης.

Ο δήμαρχος έγινε δεκτός στο μεταπτυχιακό που οργανώνουν τα Τμήματα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων (ΠΕΔιΣ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).


Το μεταπτυχιακό είναι μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε πέρσι, αλλά πέρσι, όπως εξήγησε στον "Χ" ο κος Πετρίδης "δεν μπορούσα να συμμετάσχω και φέτος θέλω να συμμετέχω και συμβολικά για να τιμήσω αυτή την προσπάθεια και να παρακινήσω και άλλους συναδέλφους από την αυτοδιοίκηση να συμμετέχουν.

Ουσιαστικά η γνώση που έχω αποκτήσει είκοσι χρόνια από την αυτοδιοίκηση και τα τελευταία επτά ως δήμαρχος αλλά και η θεωρητική γνώση προσθέτουν σε αυτά που έχεις αποκτήσει εμπειρικά. Είναι μια κίνηση που θα πρέπει του χρόνου να την μιμηθούν και άλλοι συνάδελφοι".

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Η προθεσμία που  έπρεπε να δηλώσουν ότι δέχονται την άρση   στο τραπεζικό τους απόρρητο, αυτοί που  προστατεύονται από το νόμο Κατσέλη,  έληξε  στις 15 Σεπτεμβρίου.