ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου, 2018 - 10:00
ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ

Δεν άντεξαν τα σταθερά εμπόδια στις εισόδους της πλατείας Ειρήνης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
καθημερινότητα

Κατεστραμμένα σε όλες τις πλευρές, πέραν της εισόδου έμπροσθεν του Σπαθιού όπου τα εμπόδια φαίνεται να λειτουργούν
 

Διονύσης Βοργιάς

Μετρούν μερικούς μόλις μήνες από την τοποθέτησή τους, παρόλα αυτά φαίνεται πως αποτέλεσαν μόνο ένα προσωρινό μέτρο, ελέω καταστροφών τους. 

Πρόκειται για τα σταθερά εμπόδια (σε σχήμα μπάλας) τα οποία προ μερικών μηνών τοποθετήθηκαν στις τρεις από τις τέσσερις βασικές εισόδους-εξόδους της πλατείας Ειρήνης. 

Ανοιχτή έμεινε μόνο η κεντρική είσοδος της πλατείας, από την πλευρά του βαρελιού του τροχονόμου, προκειμένου να εξυπηρετούνται επαγγελματίες οδηγοί, που έμπαιναν εντός πλατείας για να εφοδιάσουν τα καταστήματα. 

Οι μπάλες τοποθετήθηκαν στην είσοδο μπροστά στο κατάστημα ΟΤΕ, μπροστά στο κατάστημα Public και στην είσοδο της πλατείας απέναντι από το Σπαθί. 

Και μόνο το τελευταίο σημείο φαίνεται πως έχει αντέξει, καθώς στα άλλα δύο σημεία, τα οποία αποτελούσαν κατεξοχήν αρτηρίες εισόδου κι εξόδου οχημάτων, τα εμπόδια έχουν σταδιακά ένα - ένα καταστραφεί, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουν ξεμείνει δύο εμπόδια επί της
Παρασίου και να έχουν αφαιρεθεί τελείως από την οδό Αγίου Γεωργίου. Πάντως, από την πλευρά του Σπαθιού το μέτρο φαίνεται πως έχει λειτουργήσει. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι αρμόδιοι καλούνται να βρουν έναν καλύτερο τρόπο "προστασίας" της πλατείας, πάντα όμως σε συνεννόηση με τους επαγγελματίες της πλατείας Ειρήνης, προς όφελος και των δημοτών της Κομοτηνής.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Αν και τα πράγματα κυλούσαν πολύ ήρεμα, έως υποτονικά  μέχρι τώρα στην προεκλογική αντιπαράθεση στο δήμο Κομοτηνής, θέλοντας ίσως οι περισσότεροι να κρατήσουν  ένα επίπεδο πολιτικού πολιτισμού,  φαίνεται ότι