ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 16 Ιουνίου, 2018 - 10:00
ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΙΑΣΜΟΥ

Αυτή η ενέργεια οδηγού λεωφορείου έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή επιβάτη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΤΕΛ Ροδόπης
Εγνατία Οδός

Δεν συνέβη για πρώτη φορά καταγγέλλει επιβάτης από τον Ίασμο

Καταδικάζει την ενέργεια ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Πέτρος Δεληγκιόζης και εξηγεί τι έπρεπε να γίνει

Δήμητρα Συμεωνίδου

Το εισιτήριο του ΚΤΕΛ Ροδόπης εκδόθηκε για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Ίασμος, όπου και ο τελικός προορισμός του επιβάτη. Προσεγγίζοντας στα διόδια των Αμαξάδων ο οδηγός ενημερώθηκε εκ νέου για τον προορισμό του επιβάτη που ήταν ο Ίασμος. Αυτό σήμαινε ότι το λεωφορείο έπρεπε να εξέλθει του κόμβου της Εγνατίας και εκεί να πραγματοποιήσει την αποβίβαση και στην συνέχεια να συνεχίσει το δρομολόγιο του μέχρι την Κομοτηνή μέσω Εγνατίας, ανεβαίνοντας σε αυτήν εκ νέου από τον κόμβο. 

Όμως σε αυτό το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ ο οδηγός ξέχασε, προφανώς, να εξέλθει στον κόμβο του Ιάσμου και έκρινε σκόπιμο να κατεβάσει τον επιβάτη πάνω στην Εγνατία Οδό. Μία εξόχως επικίνδυνη απόφαση, καθώς ο επιβάτης έπρεπε να περάσει πεζός δύο ρεύματα ταχείας κυκλοφορίας, για να μπορέσει να προσεγγίσει τον κόμβο και τελικά να φτάσει στον Ίασμο. Η καταγγελία που έφτασε στον "Χ" μαζί με την φωτογραφία του λεωφορείου στο σημείο της Εγνατίας Οδού όπου κατέβασε τον επιβάτη αναφέρει ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη για πρώτη φορά: "Άλλη μια φορά λεωφορείο του ΚΤΕΛ άφησε άτομο πάνω στην Εγνατία στον Ίασμο, επειδή ο οδηγός ξέχασε να κατέβει στον κόμβο, ενώ του το είχαν υπενθυμίσει στα διόδια. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και είναι άκρως επικίνδυνο".

Το ότι αυτή η ενέργεια είναι επικίνδυνη παραδέχτηκε και ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Πέτρος Δεληγκιόζης με τον οποίον επικοινώνησε ο "Χ". Και φυσικά το λάθος του οδηγού, το να ξεχάσει δηλαδή να κατέβει στον κόμβο, είναι ανθρώπινο και σε κάθε περίπτωση μπορεί να συμβεί στον καθένα. 

Όμως υποχρέωσή του είναι να μεταφέρει με ασφάλεια τον επιβάτη στην Κομοτηνή και από εκεί με έξοδα του ΚΤΕΛ να τον μεταφέρει στον προορισμό του τον Ίασμο. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πληθαίνουν τα σενάρια για πολλαπλές κάλπες στις 26 Μαΐου, που αυτό βέβαια θα το εκτιμήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του,  εξετάζοντας τα δεδομένα, τις δικές τους  δημοσκοπήσεις, αλλά και τα  μ