ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 1 Ιουλίου, 2017 - 11:00
ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ...ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ

Από την Κομοτηνή στα Mad Awards

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Διασκέδαση
Συναυλία
Tommorowland Community Greece
Μουσική

Περίπου 2.000 άτομα απαρτίζουν την ομάδα Tommorowland community greece, μεταξύ τους και είκοσι Κομοτηναίοι

Ένας από αυτούς ο Αριστοτέλης Αλατζίδης, τον κάλεσαν μαζί με άλλα είκοσι άτομα, στα βραβεία του Mad

Η απονομή των βραβείων μουσικής του τηλεοπτικού σταθμού Mad πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά, την Τρίτη 27 Ιουνίου. Εκεί βρέθηκε κι ένας Κομοτηναίος, ο Αριστοτέλης Αλατζίδης με ένα παράξενο "πόστο". Πιο συγκεκριμένα, μαζί με άλλα είκοσι άτομα, όλα μέλη της ομάδας Tommorowland community greece, δέχθηκαν την πρόσκληση για να δημιουργήσουν μια φεστιβαλική ατμόσφαιρα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Playmen.


"Υποστηρίξαμε τους Playmen, που είναι Έλληνες dj, και δώσαμε το δικό μας χρώμα και φεστιβαλικό πνεύμα", μας λέει ο Αριστοτέλης Αλατζίδης, ενώ εξηγεί τι ακριβώς είναι η κοινότητα του Tommorowland στην Ελλάδα. "Είμαστε μια ομάδα νέων και κάθε χρόνο πηγαίνουμε ως πυρήνας στο μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ του κόσμου, που λέγεται Tommorowland.

Στην ομάδα είμαστε γύρω στους είκοσι Κομοτηναίους, σε σύνολο 1.500 με 2.000 Ελλήνων που δραστηριοποιούνται σε αυτή", μας λέει. Ο ίδιος, εκτός από μέλος, είναι κι ένας εκ των διαχειριστών της σελίδας, και μας πληροφορεί για το πως ξεκίνησε αυτή η κοινότητα. "Την ιδέα ξεκίνησε ένας φίλος μου, ο Δημήτρης Τσιλίκας από την Ορεστιάδα. Τότε, το 2014 απλώς έγινε η ομάδα, για να ανταλλάσσουμε μεταξύ μας φωτογραφίες στο φεστιβάλ. Αποφασίσαμε μετά να την μεγαλώσουμε και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Σήμερα βοηθάμε όλους όσους θέλουν να ταξιδέψουν στο Βέλγιο για το φεστιβάλ", αναφέρει.


Το Tomorrowland οργανώνεται από μια εταιρία ψυχαγωγίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης και λαμβάνει χώρα στο Βέλγιο ως φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο στην πόλη Μπουμ από το 2005. Περιτριγυρισμένο από μια διακόσμηση που θυμίζει παραμύθι, το φεστιβάλ προσφέρει μια ευρύτητα μουσικών ειδών εντός των πλαισίων της ηλεκτρονικής μουσικής.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν από δύο  ημέρες άρχισε να ειδοποιεί τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, αλλά και τους προέδρους και τα τοπικά συμβούλια,  ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, προκειμένου να τους ανακοινώσει