ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πέμπτη, 6 Ιουλίου, 2017 - 11:00
ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής σε φωτιά φορτηγού με άχυρα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Φωτιά
Κομοτηνή

Με δυο οχήματα και έξι πυροσβέστες


Ο οδηγός του οχήματος παρατήρησε καπνούς από την καρότσα και κάλεσε την πυροσβεστική

Διονύσης Βοργιάς

Άλλη μια φωτιά σημειώθηκε στην περιοχή, αυτή τη φορά μέσα στο δήμο Κομοτηνής και συγκεκριμένα στη διασταύρωση της Καρυδιάς. Πιο αναλυτικά, περί τις 1:30 της Τετάρτης 5 Ιουλίου, οδηγός αγροτικού οχήματος, με άχυρα στο φορτίο του, παρατήρησε καπνούς να βγαίνουν από αυτό.


Το περιστατικό συνέβη σε πρατήριο καυσίμων BP στη διασταύρωση, σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγο μετά την τροφοδοσία του οχήματος με πετρέλαιο. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής ήταν άμεση με δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να απομονώσουν τη φωτιά στο φορτίο και να περιορίσουν στο μέτρο του εφικτού τη βλάβη στο όχημα, το οποίο μετά την απόσβεση τέθηκε σε κυκλοφορία, με τον οδηγό του να το απομακρύνει.


Τα αίτια της φωτιάς, παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα, ενώ την προανάκριση θα διεξάγει το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής. 
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν από δύο  ημέρες άρχισε να ειδοποιεί τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του, αλλά και τους προέδρους και τα τοπικά συμβούλια,  ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, προκειμένου να τους ανακοινώσει