ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου, 2017 - 11:00
ΝΕΟΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΠΘ

Άλλα λεωφορεία, ίδια και δωρεάν τα δρομολόγια

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μεταφορά
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Φοιτητές
Πανεπιστημιούπολη

Από τις 9 Ιανουαρίου τα νέα λεωφορεία έκαναν την εμφάνισή τους στις στάσεις στην πόλη της Κομοτηνής 

Δήμητρα Συμεωνίδου

Με άλλα λεωφορεία, αλλά ίδια και δωρεάν δρομολόγια, διενεργείται από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου η μεταφορά φοιτητών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή. Η φοιτητική μέριμνα βρίσκεται σε πρώτη προτεραιότητα για τη διοίκηση του πανεπιστημίου, με τη μεταφορά των νέων να γίνεται απρόσκοπτα. Νέος ανάδοχος ανέλαβε τη μεταφορά των φοιτητών και από την περασμένη Δευτέρα, πρώτη μέρα μετά τις διακοπές των εορτών, τα λεωφορεία έκαναν την εμφάνισή τους στις στάσεις στην πόλη της Κομοτηνής. Και μπορεί το πανεπιστήμιο να παραμένει κλειστό μέχρι και σήμερα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, λόγω του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών, όμως αρκετοί φοιτητές έχουν επιστρέψει και πρέπει να μετακινηθούν από την πόλη προς τις σχολές της πανεπιστημιούπολης, στις φοιτητικές εστίες και στις βιβλιοθήκες των τμημάτων.


Με τα ίδια δρομολόγια από τις ίδιες στάσεις και στις ίδιες διαδρομές, θα εκτελεί το έργο της μεταφοράς ο νέος ανάδοχος, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στον «Χ» ο αναπληρωτής πρύτανη Νίκος Αγγελούσης. Οι φοιτητές που βρίσκονται στην πόλη μας, μπορεί για τρίτη μέρα να μην παρακολουθούν μαθήματα, ωστόσο προετοιμάζονται για την εξεταστική που ξεκινάει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται τον Φεβρουάριο. Μέχρι τον Ιούνιο έχει υπογράψει τη σύμβαση μεταφοράς των φοιτητών στην Κομοτηνή με το πανεπιστήμιο ο νέος ανάδοχος.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Ίσως με το δίκιο του ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης ότι στο μεγαλύτερο Δήμο της Ροδόπης μετά το Δήμο Κομοτηνής, στον Δήμο Ιάσμου συγ

Ημερολόγιο