ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου, 2019 - 10:00
ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ TRAVEL

Ζήσε την εμπειρία Van Gogh Alive The Experience Thessaloniki

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο
Δημοκρίτειο Travel

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου η μονοήμερη εκδρομή 

Το Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Travel σας πάει στο Van Gogh Alive The Experience Thessaloniki την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019. Γενική Είσοδος 33,00 € (μεταφορά και εισιτήριο εισόδου). Φοιτητές,  μαθητές,  άνεργοι  άνω των 65 ετών 31,00 € (μεταφορά και εισιτήριο εισόδου). Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2531084040.

Η μεγαλειώδης έκθεση που μάγεψε περισσότερους από 200.000 θεατές στην Αθήνα και περισσότερους από 10.000.000 θεατές σ’ όλο τον κόσμο, έρχεται επιτέλους να εκστασιάσει και το ελληνικό κοινό, στη Θεσσαλονίκη στο χώρο της ΔΕΘ! Όχι με τον συνήθη, αλλά μ’ έναν νέο, επαναστατικό τρόπο, που παρουσιάζοντας το συνολικό έργο του Van Gogh, αφηγείται ταυτόχρονα την δική του ιστορία, διεισδύει στα συναισθήματα και τις σκέψεις του και περιγράφει το περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγαλούργησε. Σε μία live συμφωνία φωτισμού, χρωμάτων, ήχων και μουσικής, που οργάνωσε η Grande Exhibitions με την Λάβρυς.

Μέσω του SENSORY4™, ενός μοναδικού συστήματος που ενσωματώνει 40 προβολείς υψηλής ευκρίνειας, γραφικά πολλαπλών καναλιών και ήχο surround, δομώντας έτσι ένα από τα συναρπαστικότερα περιβάλλοντα πολλαπλών προβολών στον κόσμο. Που γεμίζοντας τον χώρο (τοίχους, πατώματα) με γιγαντιαίες οθόνες ζωντανεύει τα αριστουργήματα του Βίνσεντ Βαν Γκογκ, αναδεικνύοντας της αποχρώσεις και τις λεπτομέρειες, αποκαλύπτοντας την έμπνευση και την τεχνοτροπία τους, ενώ βυθίζουν ακαριαία τον θεατή μέσα στο σύμπαν του.

Σε μία καθηλωτική ατμόσφαιρα ρέουσων εικόνων, σ’ ένα ιδιότυπο, πανέμορφο και άκρως εντυπωσιακό «πλανητάριο», σε μία πνευματική γλυκιά και πλούσια εμπειρία, που ενσωματώνει τον επισκέπτη, διεγείροντας και θρέφοντας όλες τις αισθήσεις του. Σε μία καθολική και διασφαλισμένη εις βάθος επικοινωνία του θεατή με το έργο, αλλά και τον δημιουργό.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πέρασαν σχεδόν έξι μήνες από το τέλος του 18, που υποτίθεται θα είχε αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων και θα εφαρμόζονταν ο νόμος Κατρούγκαλου με την προσωπική διαφορά και ο ΕΦΚΑ παίζει κρυφτούλι κ