ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τετάρτη, 21 Ιουνίου, 2017 - 11:00
ΟΙ ALMA LIBRE ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ

"Welcome Summer" με ένα λάτιν πάρτυ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Χορός
Alma Libre

Οι χορευτές - μέλη του συλλόγου δεν ήταν μόνοι τους αλλά είχαν και την υποστήριξη φίλων τους από γειτονικές πόλεις


Έδωσαν ραντεβού για το φθινόπωρο 

Στο τελευταίο χειμωνιάτικο και στο πρώτο καλοκαιρινό τους  πάρτυ συμμετείχαν τα μέλη του συλλόγου Alma Libre της Κομοτηνής. Με αυτόν τον τρόπο αποφάσισαν να καλωσορίσουν το καλοκαίρι ενώ οι χορευτές - μέλη του συλλόγου δεν ήταν μόνοι τους αλλά είχαν και την υποστήριξη φίλων τους από γειτονικές πόλεις.


Επίσης στην Κομοτηνή, ως καλεσμένοι του συλλόγου Alma Libre βρέθηκαν οι δάσκαλοί τους από την Αθήνα SalsaDoo, Παναγιώτης Αγλαμίσης και Μυρτώ Μισύρη, οι οποίοι παρουσίασαν και το καινούργιο τους show και ο λατίνος Arinson Lopez, που μάγεψε με τις χορευτικές του ικανότητες. 
Τα μέλη του συλλόγου παρουσίασαν φυσικά τις δικές τους χορογραφίες που ήταν όλων των επιπέδων και όλων των ειδών (Kizomba, Salsa και Bachata).


Ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την επιτυχία του πάρτυ εμφανίστηκε η πρόεδρος του συλλόγου Άννα Μανίτσα, που μεταξύ άλλων παρατήρησε ότι τον ενδιαφέρον των Κομοτηναίων για το χορό αυξάνεται συνεχώς και αυτό είναι ευχάριστο.


Χορογραφίες παρουσίασαν και άλλοι σύλλογοι που συμμετείχαν στο πάρτυ όπως η ΦΕΞ Ξάνθης  - Κιζόμπα (Μαρίνος Καραφωτίου και Κατερίνα Μαλούση), Σάλσα Κουμπάνα από τους Baila conmigo Αλεξανδρούπολης και Salsa International από ένα ζευγάρι από την Αλεξανδρούπολη τους Τούλα Δεμίρη και Θοδωρή Λαζαρίδη.


Οι χορευτές του Alma Libre που εκτέλεσαν χορογραφίες, ήταν: 
Αλέξανδρος Σουσάμογλου, Άννα Μανίτσα, Γιώργος Πανταζής, Μαρία Κηπουρού, Ντέμης Καρελιάδης, Σοφία Αϊδίνογλου, Γιάννης Μακίδης, Κωνσταντίνα Κασάπη, Βαλάντης Χατζηγεωργίου, Εβίτα Παπαντωνάκου, Κυριάκος Καραλής, Νάνσυ Δημητριάδου, Δημήτρης Καμούτσης, Μαίρη Αρβανίτη, Κωνσταντίνα Αρβανιτίδου, Βασίλης Δέλλας, Κυριάκος Μαυρίδης, Βιβή Λιγκόζη, Παύλος Τοπαλίδης, Μαρίνα Τσακμάκη, Γιάννης Πουλαράκης, Χριστιάννα Γκινόγλου, Φώτης Κερασίδης, Ισμήνη Ζαργιάννη, Μαρίνος Καραφωτίου, Κατερίνα Μαλούση, Νίκος Αγγελίδης, Ασημίνα Νακούση, Σοφία Παρασκευοπούλου.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού,  που  περιχαρείς  επαινούσαν οι  κυβερνητικοί  παράγοντες,  φάνηκαν οι αδυναμίες,  τα λάθη και οι παγίδε