ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, 2018 - 10:46
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ

Τα φλαμίνγκο του Trelacademy, οι Κουρσάροι του Ιάσμου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Trelacademy
Καρναβάλι
Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου

Οι στολές εξαντλούνται γρήγορα, γι' αυτό όσοι "πιστοί" προσέλθετε

Με καρναβαλική διάθεση από την Κομοτηνή, οι δύο σύλλογοι που συμμετέχουν οργανωμένα στο Καρναβάλι της Ξάνθης, Trelacademy και Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου, παρουσίασαν σχεδόν ταυτόχρονα τις στολές τους.

Φέτος η εισβολή των Ιασμιωτών θα γίνει από θαλάσσης. Με πειρατική διάθεση, ΟΙ ΚΟΥΡΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ, θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο Καρναβάλι της Ξάνθης. Ανά χείρας λοιπόν τα ξίφη και αέρα στα πανιά τους. Ο σύλλογος είναι στην 11η σειρά. Στολές μόνο ενηλίκων  Κόστος 37€ Νούμερα : S,M,L,XL. Οι παραγγελίες έχουν αρχίσει, για πληροφορίες ,διευκρινήσεις. Υπεύθυνη: Θάλεια 6978489977. Να σημειωθεί πως στις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές της Ξάνθης συμμετέχουν επίσης οι χορευτικές τους ομάδες ενηλίκων και εφήβων στην παρέλαση λαογραφίας στις 3 Φεβρουαρίου και στην μουσικοχορευτική βραδιά στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης στις 9 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Τη μόδα του καλοκαιριού ακολουθούν στον σύλλογο Trelacademy και ντύνονται φλαμίνγκο. Φέτος οι δρόμοι της Κομοτηνής αλλά και της γειτονικής Ξάνθης θα γεμίσει με ροζ φλαμίνγκο. Οι Trelacademy έχουν "παράδοση" στη συμμετοχή στο Καρναβάλι της Ξάνθης, αφού ήταν ο πρώτος σύλλογος από την Κομοτηνή που εγκαινίασε την οργανωμένη αποστολή σε αυτό και τη στήριξη του θεσμού. Αυτό συνεχίζει να πράττει μέχρι σήμερα, ενώ ταυτόχρονα τα μέλη του ετοιμάζονται και για την καρναβαλική παρέλαση της Κομοτηνής το γνωστό πλέον σε όλους Kom On Party.

Οι στολές εξαντλούνται γρήγορα, γι' αυτό όσοι "πιστοί" προσέλθετε!

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Δάσκαλος με όλη τη σημασία της λέξης,  που είχε τον τρόπο του να μεταδίδει τις αστείρευτες γνώσεις του,  συγγραφέας, διανοούμενος,  άνθρωπος των γραμμάτων, ήταν  ο Σαράντος Καργάκος.