ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 10 Αυγούστου, 2019 - 10:00
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΣΙΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συνώνυμο του 15αύγουστου το πανηγύρι του Ιασίου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πολιτιστικός Σύλλογος Ιασίου Ροδόπης

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου με τους κορυφαίους ερμηνευτές της παράδοσης 

Συνώνυμο του 15αύγουστου για την Ροδόπη, απόρροια της θρησκευτικής προσήλωσης, είναι το πανηγύρι στο Ιάσιο στην Ροδόπη, στην Θράκη. Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, έχοντας βέβαια τις διακυμάνσεις του σε ένταση και έκταση, σταθερά όμως τοποθετημένο ανελλιπώς στο χώρο και στο χρόνο, αποτελεί πάντα μια αναφορά των απανταχού Γιασικιωτών και κατοίκων της περιοχής.

Σε αυτό το μικρό τεράστιο χωριό των σαράντα κατοίκων και φέτος με διοργανωτή τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο είστε καλεσμένοι την Τετάρτη 14 Αυγούστου στο κορυφαίο Θρακιώτικο γλέντι με τους κορυφαίους ερμηνευτές της παράδοσης μας. Οι καταξιωμένοι Νίκος Αλβανόπουλος, Βαγγέλης Παπαναστασίου, Γιώργος Γιαρένης, Κυριάκος Πετράς με τους συνεργάτες τους υπόσχονται να χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές γνήσιου Θρακιώτικου γλεντιού. Ώρα έναρξης 21:00. Τηλ. Επικοινωνίας 6932033599. 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Με την απορία έμειναν οι αντιπολιτεύσεις στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο,  τι έργα άραγε περιελάμβαναν οι κωδικοί που δεν είχαν επεξήγηση, όπως και το ποσό των 2,1 εκ ευρώ  από  το  επιχειρησιακό πρόγραμ