ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2017 - 11:00
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥ

Συνεργασία του ΔΠΘ με το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Καζάν

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συνεργασία
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Πανεπιστήμιο Καζάν

Έρχεται αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου Αρχιτεκτονικής και Πολιτικών Μηχανικών

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 12:30 στην αίθουσα συσκέψεων του κτιρίου διοίκησης του Δ.Π.Θ. θα υπογραφεί Σύμφωνο Πολιτιστικής και Επιστημονικής συνεργασίας μεταξύ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Κρατικού Πανεπιστημίου Αρχιτεκτονικής και Πολιτικών Μηχανικών του Καζάν.


Το Καζάν είναι πρωτεύουσα της Δημοκρατίας του Ταταρστάν, η οποία αποτελεί μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Το Κρατικό Πανεπιστήμιο Αρχιτεκτονικής και Πολιτικών Μηχανικών του Καζάν ιδρύθηκε το 1930 και είναι ένα από τα σημαντικότερα Πανεπιστήμια της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Είναι ένα εξειδικευμένο Πανεπιστήμιο του οποίου η έρευνα στοχεύει στην υποστήριξη της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. Οι προτάσεις και λύσεις που έχουν αναπτυχθεί από το ακαδημαϊκό προσωπικό του και τα ερευνητικά κέντρα του εφαρμόζονται σε όλη τη Ρωσία.  


Τα προσδοκώμενα αποτελέσματα της συνεργασίας που θα αναπτυχθεί αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επωφελή και για τα δύο Πανεπιστήμια αλλά και για τις περιφέρειές τους.
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Eπιστήμη έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση τη λογική του πνεύματος  αποπροσανατολισμού  της κοινής γνώμης, την ώρα που θα έπρεπε να επικεντρωθούν όλοι στα σοβαρά και στα δύσκολα και πρώτα βέβαια οι ίδιοι. 

Ημερολόγιο