ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2019 - 10:00
Ο ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΣΑΠΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ

Στις Σάπες για το «2ο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού
Σάπες

Δοκιμασίες, γρίφοι, παιχνίδια, τραγούδι, γευσιγνωσία και πολλές διασκεδαστικές εκπλήξεις

Δήμος Μπακιρτζάκης

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλον τον κόσμο να επισκεφτούν σήμερα τις Σάπες όπου θα πραγματοποιηθεί το «2ο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού» με θέμα «Ο Γύρος των Σαπών σε μία μέρα!», απεύθυνε μέσω της συχνότητας του ράδιο Χρόνος 87,5 fm ο δήμαρχος Μαρωνείας - Σαπών Γιάννης Σταυρίδης.  Και αυτό γιατί σήμερα Σάββατο 9 Μαρτίου όλοι οι δρόμοι του κεφιού, της περιπέτειας, της ξενοιασιάς, του γέλιου αλλά και της …καλοπέρασης περνούν από τις Σάπες. Δοκιμασίες, γρίφοι, παιχνίδια, τραγούδι, γευσιγνωσία και πολλές διασκεδαστικές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμος Μαρώνειας Σαπών και η Οργανωτική Επιτροπή του φετινού Κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού, την οποία συναποτελούν εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και επαγγελματιών, έχουν ετοιμάσει μία μέρα που όμοιά της δεν θα έχουν ξαναζήσει. Το παιχνίδι για τους ενήλικες θα λάβει χώρα από τις 9 το πρωί στο κέντρο των Σαπών, ενώ για τους μικρούς φίλους από 6 -12 ετών στο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών όπου θα υπάρχουν κλόουν αλλά και παιδικό κουκλοθέατρο και φυσικά πολλά απρόσμενα. Φυσικά τα φετινά έπαθλα είναι μοναδικά και περισσότερα σε σχέση με πέρσι, 500 ευρώ μετρητά για την πρώτη ομάδα, «εκδρομοεπιταγή» αξίας 300 ευρώ για τη δεύτερη, ένα τραπέζι αξίας 150 ευρώ για την τρίτη. Φυσικά πλούσια εδέσματα και πολύ κρασί για όλους, ενώ η μέρα θα κλείσει μ' ένα μοναδικό αποκριάτικο πάρτι!
 

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Άραγε πόσο σοβαρά έλαβε υπόψη,   την υπόθεση της καταγγελίας του προέδρου  του επιμελητηρίου Δράμας και υπευθύνου εξωστρέφειας και διεθνών σχέσεων της κεντρικής ένωσης,  το αρμόδιο υπουργείο και η  κυβέρνηση