ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:00
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Στις 4 Οκτωβρίου η «Λευκή Νύχτα» Κομοτηνής

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Λευκή Νύχτα
Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής
ΟΕΒΕΣ Ροδόπης

Συνεργάζονται Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής και Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων ν. Ροδόπης, κάλεσμα προς τους ενδιαφερομένους να συμμετάσχουν

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων νομού Ροδόπης διοργανώνουν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τη δράση «Λευκή Νύχτα», την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019. 

«Στην εν λόγω διοργάνωση μπορούν να λάβουν μέρος οι επιχειρήσεις με δικές τους ιδέες και εκδηλώσεις. Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν να ενημερώσουν την γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής έως την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 έτσι ώστε να ενταχθούν τόσο στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας όσο και να συνταχτούν τα απαραίτητα έγγραφα για την ορθή διεξαγωγή των δράσεων», είναι το κάλεσμα που γίνεται στο πλαίσιο της κοινής ανακοίνωσης για συμμετοχές.

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Μάλλον δε γινόμαστε σοφότεροι,   ούτε διευκρινίζονται πολλά ζητήματα στις γενικού τύπου συνεντεύξεις που δίνονται με αφορμή την έκθεση Θεσσαλονίκης,  όπως και του  προέδρου του Σύριζα  Αλέξη Τσίπρα.