ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου, 2019 - 18:14
Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ OPEN

Στην Θράκη με το "Κόκκινο Ποτάμι" ο Μανούσος Μανουσάκης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μανούσος Μανουσάκης
Θράκη
Νέα Σειρά
Κόκκινο Ποτάμι

Σε γνώριμα μέρη ο γνωστός σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης

Την Θράκη για ακόμη μία φορά, για τηλεοπτικούς λόγους, ο Μανούσος Μανουσάκης για τα γυρίσματα της καινούριας του σειράς "Κόκκινο Ποτάμι".
Η σειρά που θα προβληθεί από το κανάλι OPEN θα είναι βασισμένη στο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη και το σενάριο θα έχει να κάνει με την μικρασιατική καταστροφή και τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας.
Τη μουσική της σειράς υπογράφει o Χρήστος Παπαδόπουλος και το σενάριο συνυπογράφουν η Δώρα Μασκλαβάνου και ο Νίκος Απειρανθίτης που έχει υπογράψει κι άλλες επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές  όπως τη "10η Εντολή" και το "Safe Sex".

Στην σειρά θα κυριαρχεί το ποντιακό στοιχείο με την διάλεκτο και τον ποντιακό ήχο να κυριαρχούν.  Η πλοκή της σειράς θα περιστρέφεται γύρω από ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Όπου, οι καταστάσεις που αντιμετωπίζει, όπως η βία και η απανθρωπιά, το οδηγεί σε χωρισμό χωρίς να γνωρίζει κανείς αν στη συνέχεια θα 'ναι πάλι μαζί. Τα γυρίσματα υπολογίζεται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα και θα πραγματοποιηθούν στην Θράκη , τη Μόσχα, στο Παρίσι και σε άλλα μέρη στην Ελλάδα που είναι υπό αναζήτηση και θα μπορούν να προσομοιώσουν τον Πόντο αστικά και γεωφυσικά.

Η πρώτη προβολή υπολογίζεται τον Οκτώβριο του 2019 και θα τελειώσει εκτός απροόπτου τον Μάιο του 2020 μετά την προβολή και των 30 επεισοδίων.  Όσοι επιθυμούν  να συμμετάσχουν στο σίριαλ μπορούν να επικοινωνήσουν στο e-mail: tokokkinopotami@telekinisi.gr.

 

Φώτο αρχείου του "Χ"
-2003 στα γυρίσματα του "Μη μου λες αντίο" στην Κομοτηνή

Σχετικά Άρθρα

Μικροκομοτηναίικα

Πέρασαν σχεδόν έξι μήνες από το τέλος του 18, που υποτίθεται θα είχε αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων και θα εφαρμόζονταν ο νόμος Κατρούγκαλου με την προσωπική διαφορά και ο ΕΦΚΑ παίζει κρυφτούλι κ